- Adım
- Furkan
- Konular
- 1
bende elden çıkarmak istiyorum sıkıldım Kapalı kalmaktan. ayrıca mi band e güncellemede gelmiyo ios daApple Cihazım yok. Bilemiyorum maalsef.
bende elden çıkarmak istiyorum sıkıldım Kapalı kalmaktan. ayrıca mi band e güncellemede gelmiyo ios daApple Cihazım yok. Bilemiyorum maalsef.
Bence ip7+ üstü cihazları güzel. 200 liralık bir bileklik için iPhonedan vazgeçmektense androidi olan arkadaştan bu işlemi yapmak daha iyi olucaktır. Zaten dil dosyaları türkçe ve ingilizceye dönüşme gibi bir sorunu yok.bende elden çıkarmak istiyorum sıkıldım Kapalı kalmaktan. ayrıca mi band e güncellemede gelmiyo ios da
yok ya 6s var ondan kurtulmak istiyorum kaç sene önce jailbreak için almıştım. Üst modellerini alacak param yok repair işlemini garantiye alabilirsem 9t pro almayı düşünüyorum 6s yi satıp bide ekranı küçük geliyoBence ip7+ üstü cihazları güzel. 200 liralık bir bileklik için iPhonedan vazgeçmektense androidi olan arkadaştan bu işlemi yapmak daha iyi olucaktır. Zaten dil dosyaları türkçe ve ingilizceye dönüşme gibi bir sorunu yok.
Amiral gemisi yerine size orta halli telefon öneririm. Çok pahalı bence 4400 TL. Bir telefona verilecek maximum para 1500 TLyi geçmemeli bence.yok ya 6s var ondan kurtulmak istiyorum kaç sene önce jailbreak için almıştım. Üst modellerini alacak param yok repair işlemini garantiye alabilirsem 9t pro almayı düşünüyorum 6s yi satıp bide ekranı küçük geliyo
Zaten ekonomş dalgalı ilerde kullanamaz satamassınız her türlü zararda olursunuz bence. Dolar kalksa telefon fiyatları artar. Ve siz fatura üstüne satamadığınızdan dolayı zarar edersiniz. Dolar düşse telefon fiyatları düşecektir. Düşük fiyattan satmak zorunda kalabilirsiniz. Ben olsam bu senelerde telefon için riske girmezdim. Ekonomi stabil olmadığı için 1.500 TL üstü telefonlarda zarar etme olasılığı yüksek.yok ya 6s var ondan kurtulmak istiyorum kaç sene önce jailbreak için almıştım. Üst modellerini alacak param yok repair işlemini garantiye alabilirsem 9t pro almayı düşünüyorum 6s yi satıp bide ekranı küçük geliyo
meizu 16th ne dersin yazılım konusunda pek iç açıcı bi tel olmasa da fatura ve turkiye kayıtlı garantili olması fiyat olarak da o işlemci ile senceAmiral gemisi yerine size orta halli telefon öneririm. Çok pahalı bence 4400 TL. Bir telefona verilecek maximum para 1500 TLyi geçmemeli bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten ekonomş dalgalı ilerde kullanamaz satamassınız her türlü zararda olursunuz bence. Dolar kalksa telefon fiyatları artar. Ve siz fatura üstüne satamadığınızdan dolayı zarar edersiniz. Dolar düşse telefon fiyatları düşecektir. Düşük fiyattan satmak zorunda kalabilirsiniz. Ben olsam bu senelerde telefon için riske girmezdim. Ekonomi stabil olmadığı için 1.500 TL üstü telefonlarda zarar etme olasılığı yüksek.
Meizu güzeldir severim.meizu 16th ne dersin yazılım konusunda pek iç açıcı bi tel olmasa da fatura ve turkiye kayıtlı garantili olması fiyat olarak da o işlemci ile sence
Bu soruma cevap yazar mısınız var mıdır çözümü teşekkürlerMeizu güzeldir severim.
Biz daha burda 1.0.7.10a v66yı oturmaya çalışırken xiaomi 1.0.7.16 v71 -1.0.7.18 v70-1.0.7.20 v70 Betalarını yapmış. Yarın güncelleme yaparım konuya. Kolları sıvamak bize düştü.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Lütfen özel sorularınız için bana özelden mesaj atmayın. Cevaplayamıyorum. Telefon numaranızı özelsen atın whatsappdan size dönüş sağlıyxam
Betalar gözlemdiğim kadsrıyla fwden fwye değişiklik gösteriyor. Şu an 1.0.7.20yi kuruyorum. Bence stanile göre biraz daha uzun gidiyor sarj.bu betalarda şarj süresi değişiyor mu
Fwden sonra ekranda bir yazı çıkması lszım. Çıkmıyorsa da yine resi güncellemeyi deneyin.Bu soruma cevap yazar mısınız var mıdır çözümü teşekkürler
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fwden sonra ekranda bir yazı çıkması lszım. Çıkmıyorsa da yine resi güncellemeyi deneyin.Bu soruma cevap yazar mısınız var mıdır çözümü teşekkürler
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komple kapandı şarja koyunca bile şarj simgesi çıkmıyorBetalar gözlemdiğim kadsrıyla fwden fwye değişiklik gösteriyor. Şu an 1.0.7.20yi kuruyorum. Bence stanile göre biraz daha uzun gidiyor sarj.
Fwden sonra ekranda bir yazı çıkması lszım. Çıkmıyorsa da yine resi güncellemeyi deneyin.
Fwden sonra ekranda bir yazı çıkması lszım. Çıkmıyorsa da yine resi güncellemeyi deneyin.