- Adım
- emre
- Cihazım
- mi 8 se
- Konular
- 2
hocam değerlendirmelerinizi merakla bekliyoruz.romu ındırdım bırazdan kuracam bakalım nasıl
hocam değerlendirmelerinizi merakla bekliyoruz.romu ındırdım bırazdan kuracam bakalım nasıl
hocam romu kurdum romda kasma sorunu fazlasıyla var sarj resmen su gıbı gidiyor ayrıca romun içinde gelen 4 tane sacma sapan uygulama var sılınmıyor bence kullanılacak bi rom deyıl gelişmesi gerekıyor yüklemeden önce yedek almıstım suan tekrar yedegime dönüyorum sonuc olarak tavsiye etmemhocam değerlendirmelerinizi merakla bekliyoruz.
hocam romu kurdum romda kasma sorunu fazlasıyla var sarj resmen su gıbı gidiyor ayrıca romun içinde gelen 4 tane sacma sapan uygulama var sılınmıyor bence kullanılacak bi rom deyıl gelişmesi gerekıyor yüklemeden önce yedek almıstım suan tekrar yedegime dönüyorum sonuc olarak tavsiye etmsağolun hocam çok teşekkür ediyorum
sağolun hocam çok teşekkür ediyorum.hocam romu kurdum romda kasma sorunu fazlasıyla var sarj resmen su gıbı gidiyor ayrıca romun içinde gelen 4 tane sacma sapan uygulama var sılınmıyor bence kullanılacak bi rom deyıl gelişmesi gerekıyor yüklemeden önce yedek almıstım suan tekrar yedegime dönüyorum sonuc olarak tavsiye etmem
zaten en son upload edileni yükledim2 saat önce tekrar upload edilmiş muhtemelen düzeltmişlerdir
Hocam bir. Kaç gün kullanım da pil ne olur ne olmaz. Çıkar ortaya fark ettiğim tek. Kusuru yeniden başlatma da geç açılıyorBende kurdum şuanda gayet akıcı. Daha önceki sürümlerden daha hızlı tepkileri. Bakalım pil süresi nasıl olacak. Şuanda geri yüklemeler falan baya bi sömürdü pili