Henüz gelişme yok hocam. Olduğu an yeni konu olarak atacağım. Stabil romlar forumda var hocam ? MIUI 12.5 olarak olmasa da MIUI 12 için mevcutvar mı bı gelısme? stabıl bı rom yokmu ya su telefona
En stabil kullanılabilecek romlar 20.9.4 Xiaomi Eu Beta yada 20.11.27 OneOsvar mı bı gelısme? stabıl bı rom yokmu ya su telefona
Altına 2 tane patch eklemiş bi APP Patch bide CUST Patch.Acaba onları flaşlamayı denedinizmi romdan sonra?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba dostlar Miui CC MIUI 12.5 in portlanmış stabil romunu bizler için en kısa zamanda sunacak gibi görünüyor. Stabilliği hakkında bir bilgim yok 3 saat önce TEST adı altında bir rom yayınlanmış (18:30). Denemek istedim ancak cihaz kurulum ekranında kaldı ve sürekli hata raporu verdi en sonunda da kendini recovery ekranına attı. En yakın zamanda MIUI 12.5 rom gelecek beklemede kalın !
Denediğim Test sürümü bilgileri ;
Android sürümü : 10
MIUI versiyonu : 12.5 / 21.2.24
Dosya boyutu : 2.6 GB
İyi Forumlar
Açıkçası denemedim çünkü romun adı doğrudan test olarak işlenmiş. Beta olsaydı bir umut yapabilirdim o işlemi Ancak hepsini kurunda 5 GB da yakın bir sistem kurmuş oluyoruz arayüz çok fazla şişer ve aşırı çöple dolar diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi adam akıllı portlanırsa geçeriz Allah'ın izniyleBu takımın zaten daha önce de sunduğu 12.5 Rom ları var kullanılabilen.Ama çok yavaş ve pil süresi olarak çok da iyi değildi.O yüzden Eu 20.9.4 e geri döndüm. İnşallah bu seferki adam gibi portlanmış hatasız bir sürüm olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En stabil kullanılabilecek romlar 20.9.4 Xiaomi Eu Beta yada 20.11.27 OneOs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altına 2 tane patch eklemiş bi APP Patch bide CUST Patch.Acaba onları flaşlamayı denedinizmi romdan sonra?
İnşallah bakalım.Bu adamdan başka da bizim cihaza çalışan yok zaten piyasada. Son bi stabil rom çıkardı 12 ile 12.5 kırması o da Mi9 dan port adfam akıllı çalışmıyordu.Açıkçası denemedim çünkü romun adı doğrudan test olarak işlenmiş. Beta olsaydı bir umut yapabilirdim o işlemi Ancak hepsini kurunda 5 GB da yakın bir sistem kurmuş oluyoruz arayüz çok fazla şişer ve aşırı çöple dolar diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi adam akıllı portlanırsa geçeriz Allah'ın izniyle
Aynen öyle hocam ekrandan parmak izi okumayı görünce istemsizce heyecan yapmıştım Umarım güzel iş çıkarılırİnşallah bakalım.Bu adamdan başka da bizim cihaza çalışan yok zaten piyasada. Son bi stabil rom çıkardı 12 ile 12.5 kırması o da Mi9 dan port adfam akıllı çalışmıyordu.