Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android Sürümü: 4.4.2
Miui Sürümü: 6.2.19
Dil: Çoklu dil
Gapps: Google Hizmetleri 4.4.X
İndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam kolay gelsin..
miui v7 nian kullanıyordum, daha sonra android 6'lı cm 13 unoffical temasek romuna geçtim ondan da memnundum (miuinin yeri bambaşka) derken tekrar bugün miui'ye geçeyim dedim karşılaştığım sorunları ve denemelerimi aşağıya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1 - TWRP son sürüm kullanıyorum, wipe full reset yaptım, formatladım miui v7 nian 5.28.8 i yükledim wifiye hiçbir türlü bağlanamadım, (Stock veya diğer romlardan bağlanabiliyorum) OTA üzerinden kendi internetimle son sürüm güncellemesini indirdim kurdum, twrpden oto yükledi, telefon açıldı mi açılış ekranı ve load (kurulum yaparken beyaz bir şey doluyor ya) sonuna kadar geldi ve orada takılı kaldı (10-15 dk). telefonu kapattım açtım bu sefer hiçbir yanıt alamadım, navigasyon tuşları yanıp sönüyordu..
2 - sizin verdiğiniz gtbluesky'i indirdim, kurarken status 7 hatası aldım.
3 - telefonu stock roma çevirdim, root ladım, twrp son sürüm yükledim (CWM 6 yüklenmiyordu), tekrar kurdum ve tekrar status 7 hatası aldım.
4 - tekrardan ve tekrardan (wipe'layarak yaklaşık 4-5 defa) nian sürümünü yükledim ve tekrardan wifi hatası aldım..
var mı bi çözümünüz, öneri ve fikriniz ?
şuan miui sitesinden son sürümü indiriyorum birde öyle deneyeceğim..
edit : yok başkan gene "Updater process ended with ERROR : 7 Error installing zip file /external_sd/miui_nian_i9300_6.4.21_d24964ae2e_4.4.zip' Updating partition details.. hatası alıyorum nasıl düzelticem, yüklicem bu romu kafayı yemek üzereyim..