Miui7 güncellemeleri durduruldu. Miui8 için bekleyin. Ne zaman çıkar belli olmaz, her an gelebilir...haqanguven . Nian rom için haftalık güncellemeler alamıyor muyuz, tlfn ayarlarımda mı sorun var.
Miui8 çıktı artık miui7 ile ilgilenmezler. Bekleyin ve yeni sürümde deneyinMerhaba haqanguven,
Telefonum GT-I9300 ve miui v7 6.6.3|Beta sürümünü kullanmaktayım.
Bazen arama esnasında veya konuşma yaparken hapörlerden cızırtı geliyor.Bazen hiç cızırtı yapmıyor.
Romdan kaynakladığını düşünüyorum.
1-2 kere rom güncellemesi geldi yeni gelen güncelleme ile düzelir diye tahmin ettim ama sorun devam ediyor. Başka bir ayarındanda olabilir kısacası bilmiyorum.
Konu ile ilgili yardımını rica ederim.
Googlede araştırırsanız sizde bulursunuzhocam s3 neo gti9301Q modeline uygun miui var mı acaba ?
hakan hocam miui8 bekleyin demişsiniz de acaba s3 için ilgilenirler miui 8 çıkarırlar mı..? görüşünüzü merak ettim..Miui8 çıktı artık miui7 ile ilgilenmezler. Bekleyin ve yeni sürümde deneyin
Miui8 çıkar ama ne zaman çıkar bilmiyorum. Onun için beklemek istemiyorsanız miui7 kurun. Tamam, kolay gelsinhakan hocam miui8 bekleyin demişsiniz de acaba s3 için ilgilenirler miui 8 çıkarırlar mı..? görüşünüzü merak ettim..
bide cyanogenmoddaydım bi süredir tekrar miui kuracağım da miui 7 yi mi kurayımbu konudaki hiui6 finali mi kurayım performans olarak tavsiyeniz?? hiui konusundaki yorumları okudum güncelleme vermeyeceğim demişsiniz o yüzden miui 7 kuruyorum şimdi teşekkürler..