Rom [Miui7] [I9300]Samsung Galaxy S3

onlyerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERKAN
Cihazım
I9300
Konular
0
haqanguven anladim abi. belki xdadeveloper dan bir sonuc cikar diye dusunmustum. turkiye kaynakli bir youtube kanalinda miui v7 incelemesinde miui v7 kurduktan sonra telefonun ilk acilisinda bir secenek olarak miui ve samsung kameralardan istediginizi secebileceksiniz diye izlemistim. cok iyi olurdu olsaydi.. tesekkur ederim..

onlyerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERKAN
Cihazım
I9300
Konular
0
tesekkur ederim haqanguven
bu videoda gormustum ayarlardan istersek miui kamerayi secebilirsiniz diye izlemistim. Kac gundur deli gibi ariyorum megerse yokmus. videodaki telefon yurtdisi o yuzden olabilir diye dusunuyorum. neyse kafani agritmayayim. miui ile gec tanistim ama artik birakmam..

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
tesekkur ederim haqanguven
bu videoda gormustum ayarlardan istersek miui kamerayi secebilirsiniz diye izlemistim. Kac gundur deli gibi ariyorum megerse yokmus. videodaki telefon yurtdisi o yuzden olabilir diye dusunuyorum. neyse kafani agritmayayim. miui ile gec tanistim ama artik birakmam..
Nian'ın rom'unda zaten var bu özellik. Benim anlatmak istediğim bunu yapan arkadaşlar nasıl yapılacağını belirtmemişler.
Buyur o rom

onlyerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERKAN
Cihazım
I9300
Konular
0
haqanguven miui v7 gtbluesky romun bendeki boyutu 828 MB, senin gönderdiğin nian'ın 499 MB. aradaki fark neden kaynaklanıyor?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

onlyerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERKAN
Cihazım
I9300
Konular
0
haqanguven . verdigin linkten kuruumu yaptim miui cmera , cm camera, meizu camera , aosp camera secenekleri geliyor ancak miui camera ile cekim yaptiktan sonra camera cokuyor. Hata raporu gonderme uyarisi geliyor. Cozumuvar midir? Bukadar soru?nun ustune beni forumdan atmazsin umarim.

ETAB3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
haqanguven . verdigin linkten kuruumu yaptim miui cmera , cm camera, meizu camera , aosp camera secenekleri geliyor ancak miui camera ile cekim yaptiktan sonra camera cokuyor. Hata raporu gonderme uyarisi geliyor. Cozumuvar midir? Bukadar soru?nun ustune beni forumdan atmazsin umarim.

Yok niye atalım, sorunlarınızı çözmek için buradayız. Hata raporu gondererek gelıstırıcıye bıldırın sorunĺarla ılgılenecektır

onlyerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERKAN
Cihazım
I9300
Konular
0
Cok tesekkur ederim haqanguven