- Adım
- Ferzan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 4
Bunu tam olarak nereden açıyoruzMi8 Çentikli cihaz olduğu için center clock kullanamazsınız, olmaması normal.
Bunu tam olarak nereden açıyoruzMi8 Çentikli cihaz olduğu için center clock kullanamazsınız, olmaması normal.
Mod - Durum Çubuğundaki Saati Ortaya Alma MIUI 9/10Bunu tam olarak nereden açıyoruz
Sorun olmaz oradan inip twrpden yüklenecek geriAyarlar Denetleden paket güncellemesi yapsam sorun olur mu ?
Direkt olarak üzerine kursak olur değil mi ? Yani sıfırdan tekrar kurmak istemiyorum.Evet düzeltme sürümleri geliyor tüm cihazlar için V2 olarak gün içerisinde yeni linkler gelir.
9.9.26 v2 rebuilding..
9.9.27 v2 reuploaded
Fixes:
[ 9.9.26/27 ]
[x] System UI: Incorrect font in certain places and font weight animation isn't working.
[x] Settings: Font weight setting is not available.
[x] Launcher: Home screen icons are too large.
[x] Downloads: The title in the actionbar is misaligned.
[x] Gallery: Wrong font is used in photo multi-selection mode.
[x] Clock: Wrong week day is shown in alarm screen and Morning report for certain locales.
[x] Camera: Camera app cannot be opened when DND is enabled. [Specific Android 9 devices, like Mi 6 and Mi 8 Lite]
[x] Performance: Noticeable lags/freezes on certain devices.
[?] Bluetooth: Cannot be switched on after being switched off for some devices.
- Added missing PT-BR translation
Ben 10dan 11 e geçerkende twrpden yüklemedim herhangi bir sorun olmadı ama paket seçip güncelle yaptım bunda da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum sorun olur mu acaba ?Sorun olmaz oradan inip twrpden yüklenecek geri
Hayır sıkıntı olmaz.Ben 10dan 11 e geçerkende twrpden yüklemedim herhangi bir sorun olmadı ama paket seçip güncelle yaptım bunda da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum sorun olur mu acaba ?
Mi 6 google cam port var mı?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çentik kapalı kullandigimdan çoktan unutmuşum çentigiMi8 Çentikli cihaz olduğu için center clock kullanamazsınız, olmaması normal.
Direkt olarak üzerine kursak olur değil mi ? Yani sıfırdan tekrar kurmak istemiyorum.