Evet düzeltme sürümleri geliyor tüm cihazlar için V2 olarak gün içerisinde yeni linkler gelir.
9.9.26 v2 rebuilding..
9.9.27 v2 reuploaded
Fixes:
[ 9.9.26/27 ]
[x] System UI: Incorrect font in certain places and font weight animation isn't working.
[x] Settings: Font weight setting is not available.
[x] Launcher: Home screen icons are too large.
[x] Downloads: The title in the actionbar is misaligned.
[x] Gallery: Wrong font is used in photo multi-selection mode.
[x] Clock: Wrong week day is shown in alarm screen and Morning report for certain locales.
[x] Camera: Camera app cannot be opened when DND is enabled. [Specific Android 9 devices, like Mi 6 and Mi 8 Lite]
[x] Performance: Noticeable lags/freezes on certain devices.
[?] Bluetooth: Cannot be switched on after being switched off for some devices.
- Added missing PT-BR translation
Sa arkadaslar ben mıuı rom 11 kurcam ama nasıl kurabilirim yardımcı olabilicek varmı stabil 10 version yüklü betaya gecicem 11 de pc ye inior suan doayası twrp aşamasını anlata bilirmisiniz teşekkürler
Hocam kesinlikle size katılıyorum.. 43 sayfanın yarısı bu ve bunun gibi sorularla dolu.. Özellikle wipe yapma konusu. 'Twrp wipe görsel anlatım' diye yazıldığında forumda okadar güzel detaylı resimli anlatım mevcut ki..Hocam bunlar belki 100 kere anlatıldı forumda. Böyle bir paragraf yazmak yerine forum aramasına rom kurma yazsaydınız çok daha iyi olurdu fikrimce.
Sa arkadaslar ben mıuı rom 11 kurcam ama nasıl kurabilirim yardımcı olabilicek varmı stabil 10 version yüklü betaya gecicem 11 de pc ye inior suan doayası twrp aşamasını anlata bilirmisiniz teşekkürler
Uygulamadan magisk i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz miArkadaşlar v2 yi twrp den flaşladım yalnız bi sorun var magiski flaşlıyorum apkyı yüklüyor ama magisk uygulamasına girince magisk yüklü değil uyarısı veriyor. Cihazım Mi6
twrp yi nasıl yapcam bana bi yardımcı olun ya vallaha mal gibi kaldım cihazım mi9se mıuı 11 atıcamUygulamadan magisk i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mesajınızı görmeden önce yaptım oldu.Bir önceki romda yüklü olan magisk uygulaması ile çakıştı sanırımUygulamadan magisk i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi