- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 20
Güncellemeyi yaptım magisk uçtu. Şimdi magiski flashlasam wipe vs yapmama gerek var mı? Sıfırlamak istemiyorum şu an telefonu.
Gerek yok direk magisk flaşla reboot yapGüncellemeyi yaptım magisk uçtu. Şimdi magiski flashlasam wipe vs yapmama gerek var mı? Sıfırlamak istemiyorum şu an telefonu.
Buyrun hocamhocam
twrp yi nasıl yapcam bana bi yardımcı olun ya vallaha mal gibi kaldım cihazım mi9se mıuı 11 atıcam
eyler ben kötü patladım telefon acılmıyot pc den mıuı dosyasını gönder dedim görmedi pc telefonu simdide acılmıyor telefon napcamBuyrun hocam
Recovery - Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam telefon nasıl açılmıyor? twrp açılıyor mu, fastbootta mı kaldı, mi yazısında mı kaldı daha detaylı yazarsanız yardımcı olunur.sa b
eyler ben kötü patladım telefon acılmıyot pc den mıuı dosyasını gönder dedim görmedi pc telefonu simdide acılmıyor telefon napcam
yardımcı olurmusunuz
hocam twrp gelior yalnız dosyası yok telefon sadece mı olarak acılıp kapanıyorHocam telefon nasıl açılmıyor? twrp açılıyor mu, fastbootta mı kaldı, mi yazısında mı kaldı daha detaylı yazarsanız yardımcı olunur.
Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın hangi ekran geliyor?
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam twrp gelior yalnız dosyası yok telefon sadece mı olarak acılıp kapanıyor
Twrp açın bağla seçeneğinden mtp etkinlestir deyip bilgisayara bağlayın ve romu twrp klasörü içine atın hocam. Daha sonra bilgisayardan ayırıp yükle seçeneğinden twrp içindeki rom dosyasını seçip yükleyin. İşlem bitince yeniden başlat diyeceksinizhocam twrp gelior yalnız dosyası yok telefon sadece mı olarak acılıp kapanıyor
format data dediyimmde üste kırmızı yazılar cıukıyor klavye cıkıyorTwrp den format data yapın ve reboot recovery deyin hafızayı görmesi gerekir
format data dediyimmde üste kırmızı yazılar cıukıyor klavye cıkıyor