Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Telefonun otomatik güncelleme kısmında 9.8.1 güncellemesi gözüküyor. Oradan indirip mi kurmaliyim? Yoksa burada ki linki indirip twrp ile mi yukseltmeliyim?
Bende telefonu yeniden başlattığımda kilit ekranını açamadan otomatik olarak tekrar yeniden başlıyor ve böyle bir düngüye giriyor. Maalesef format data yapmaktan başka çare kalmadı ve sorun düzeldi (tabi bir daha yeniden başlatmadım). Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
bende ayı problemi yşadım v 9.8.1 betaya dönmek istedim olmadı.eu stabil kararlı rom yükleyip sonrasınsa eu 9.8.1 betaya gectim. şu anda en stabil rom şahsi görüşüm 9.8.1 betadır .v9.8.8 bence 4-5 haftalıkk güncellenden sonra kullanılır hale gelebilir.huawei emui 10 tanıtımını yapınca xiaomi de aynı gün android 10 mimarisi 9.8.8 beta sürdü piyasaya bir nevi bende buradayım mesajı vermiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabiki işn uzmanı arkadaşımız by.trabzonlu dur.o bizisağolsun yönlendiriyor
parmak izi ekleyince bu sorunla karşılaştım android p geri döndüm. suan için geçmeyi düşünmüyorum

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Değişenler v9.8.15

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Onar - Durum çubuğunun sol üst köşesindeki zamanın kaybolması sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Görüşme sırasında bildirim çubuğuna kolayca dokunulması sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Parmak izi başarıyla kilitlendikten hemen sonra parmak izi simgesinin kaybolmaması sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Yatay ekran tam ekran olduğunda zamanlama kapatma geri sayımının güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
Optimize Et - Tüm uygulamaları destekleyen bildirimler varsayılan olarak kilit ekranında görüntülenir.
Optimize Et - Güncellenmiş AOD uygulaması sürümü
Yeni - Karanlık mod hızlı geçiş

Ayarlar
Optimize Et - Snapdragon 660 cihazları için ses seviyesini optimize edin
Düzeltme - Sabit Almanca dil FC'sinin pil statünde
Fix - Sabit Ultra Pil tasarrufu

Kamera
Düzeltme - İspanyolca için eksik olan Kamera modları düzeltildi

fırlatıcı
Yeni - Uygulama çekmecesi seçeneği eklendi

Tarayıcı
Optimize Et - Güncellenmiş Tarayıcı uygulaması

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
" data-source="post: 614413" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Değişenler v9.8.15

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Onar - Durum çubuğunun sol üst köşesindeki zamanın kaybolması sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Görüşme sırasında bildirim çubuğuna kolayca dokunulması sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Parmak izi başarıyla kilitlendikten hemen sonra parmak izi simgesinin kaybolmaması sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Yatay ekran tam ekran olduğunda zamanlama kapatma geri sayımının güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
Optimize Et - Tüm uygulamaları destekleyen bildirimler varsayılan olarak kilit ekranında görüntülenir.
Optimize Et - Güncellenmiş AOD uygulaması sürümü
Yeni - Karanlık mod hızlı geçiş

Ayarlar
Optimize Et - Snapdragon 660 cihazları için ses seviyesini optimize edin
Düzeltme - Sabit Almanca dil FC'sinin pil statünde
Fix - Sabit Ultra Pil tasarrufu

Kamera
Düzeltme - İspanyolca için eksik olan Kamera modları düzeltildi

fırlatıcı
Yeni - Uygulama çekmecesi seçeneği eklendi

Tarayıcı
Optimize Et - Güncellenmiş Tarayıcı uygulaması
Twrp fix lenmişmi

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Twrp fix lenmişmi

Twrp fixlenmesi için TeamWin developerleri Q destegi olan recovery yapması lazım. Bir kaç hafta daha beklemek gerekiyor en azı. Sideload çalışıyor.

9.8.15 güncellemesini yüklemeyin arkadaşlar. Şu an için Mi 9 için bazı problemleri var. Bu güne,Yarına reupload yapacaklardır. Boşuna 2 kez kurmakla uğraşmayın.
Sorun: Status bar sağ ve soldan kesik gözüküyor. Pil barının bir kısmı kesik,statusbarın solundaysa Operator isminin ön kismi kesik gözüküyor.

felekcan0066

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
acemi
Cihazım
mi5
Konular
1
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Twrp fixlenmesi için TeamWin developerleri Q destegi olan recovery yapması lazım. Bir kaç hafta daha beklemek gerekiyor en azı. Sideload çalışıyor.

9.8.15 güncellemesini yüklemeyin arkadaşlar. Şu an için Mi 9 için bazı problemleri var. Bu güne,Yarına reupload yapacaklardır. Boşuna 2 kez kurmakla uğraşmayın.
Sorun: Status bar sağ ve soldan kesik gözüküyor. Pil barının bir kısmı kesik,statusbarın solundaysa Operator isminin ön kismi kesik gözüküyor.
Yukleme icin degil sifre cozme problemi cunku parmak izi ekleyince sifre cozmeden dolayı cihaz soft brik oluyor bunu yazılımdan cozmeleri lazım omceki surumlerde bilinen hatalarda yazmıslardı 9.8.15 de yazmamıslar hani belki bir ihtimal cozmuslerdir dedim

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Yukleme icin degil sifre cozme problemi cunku parmak izi ekleyince sifre cozmeden dolayı cihaz soft brik oluyor bunu yazılımdan cozmeleri lazım omceki surumlerde bilinen hatalarda yazmıslardı 9.8.15 de yazmamıslar hani belki bir ihtimal cozmuslerdir dedim

O sorun Mi 9 için 9.8.8 sürümünde vardı, 9.8.10 sürümündü çözdüler. Ben yüztanıma parmak izi ve digerlerini sorunsuz kullana biliyorum. Changeloga baktığımda böyle bir sorunu fixledikleri gözükmüyor. Yine de orda yazsan daha faydalı olur.

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Suan denedim k20 pro da 9.8.15 de gixlediler suan sorun yok tavsiye edrrim az once denedim

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Suan denedim k20 pro da 9.8.15 de gixlediler suan sorun yok tavsiye edrrim az once denedim

Pil performansindan gayet memnun kalacaksin

Sent from my MI 9 using Tapatalk

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Pil performansindan gayet memnun kalacaksin

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Suan en cok kapatınca resetlemiyor ona memnunum valla 1 haftada 9 kez telefon kurdum bi kurulum 20gb mahfetti beni enson dusurucektim bugun iyi fixlemişler pilde artık tatlısı olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt