Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Şuan herkes aynı sorunu yaşıyor bedede var düzeldi sandım çünkü bikacdefa kapatıp acinca yapmamıştı xma bugün sardım biti ve gene aynı sorunu yaşadım bir tahminim var çözümle ilgili denicem çin romunun beta q olanını fastboottan kurucam sonra recovery yükleyip romu tekrar kurucam ama ilginç olan çoğu kişi bu sorunu yaşanıyor acaba bu kayıttan kaynaklı bişey olabilirmi

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Şu an 9.8.10 sürümü kullanıyorum. Gayet hızlı,akıcı,pil performansı artmış, kamera performansı eskisine nazaran daha iyi ve bir çok bug giderilmiş. Q sürümü P sürümüne göre daha bugsuz. Kurmanınızı öneririm. Fakat Twrp dosya şifreleme sistemi Android Q uyumlu olmadığı için bir kere kurdukdan sonra Q destekli Twrp gelmeyinceye kadar recovery dosyalarınızı görmeyecek. Magisk çalışıyor. zip flashlamak için adb sideload komutu ile her türlü dosyayı sisteme flashlaya bilirsiniz. Yalnızca twrp kolaylığı bir sürelik yok.

P.S Magisk modulleri android q uyumlu olmaya bilir. Eğer telefonda magisk modulları kurduysanız yeni sistemi dirty flash yapmayın yoksa telefon açılmayacak. Modulleri kaldırıb öyle kurmak gerekir. Forumlarda gördüm bilgilendireyim dedim.

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Şu an 9.8.10 sürümü kullanıyorum. Gayet hızlı,akıcı,pil performansı artmış, kamera performansı eskisine nazaran daha iyi ve bir çok bug giderilmiş. Q sürümü P sürümüne göre daha bugsuz. Kurmanınızı öneririm. Fakat Twrp dosya şifreleme sistemi Android Q uyumlu olmadığı için bir kere kurdukdan sonra Q destekli Twrp gelmeyinceye kadar recovery dosyalarınızı görmeyecek. Magisk çalışıyor. zip flashlamak için adb sideload komutu ile her türlü dosyayı sisteme flashlaya bilirsiniz. Yalnızca twrp kolaylığı bir sürelik yok.

P.S Magisk modulleri android q uyumlu olmaya bilir. Eğer telefonda magisk modulları kurduysanız yeni sistemi dirty flash yapmayın yoksa telefon açılmayacak. Modulleri kaldırıb öyle kurmak gerekir. Forumlarda gördüm bilgilendireyim dedim.
Cihazı hiç kapatıp actinizmi cihaz tekrar boot olmuyor q romda

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Cihazı hiç kapatıp actinizmi cihaz tekrar boot olmuyor q romda

Oluyor. Defalarca yaptim. K20 Pro mu kullaniyorsun ? Onun romu icin 9.8.12 vardi en son onu yukleyin

Sent from my MI 9 using Tapatalk

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Oluyor. Defalarca yaptim. K20 Pro mu kullaniyorsun ? Onun romu icin 9.8.12 vardi en son onu yukleyin

Yukledimde başka bir nokta var iacirdigimiz Türkiye'de hep sorun oluyor yurt dışında şikayet eden yok

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Yukledimde başka bir nokta var iacirdigimiz Türkiye'de hep sorun oluyor yurt dışında şikayet eden yok

Hangi romdan gectin ? Eger reboot zamani sorun oluyorsa full wipe yap oyle kur ugrasma bunlarla. Magiskde modul kuruyormusun?

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Hangi romdan gectin ? Eger reboot zamani sorun oluyorsa full wipe yap oyle kur ugrasma bunlarla. Magiskde modul kuruyormusun?

Cihazı aldığından beri eu beta kurulu q ya geçtikten sonraki bütün romlar aynı aynı sorunu yaşayan hem mi 9 hem k 20 pro kullanicisi çok var ama eu forumda incelediğimde sorun yok diyor birkac kişi ama burdada benle aynı sorunu yaşayan çok var çözüm için çin yazılımının son versiyonunu fastboottan kurup tekrar denicem belki bir ihtimal olur diye düşünüyorum çünkü boot sorunu var malesef

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
bende 9,8,8 sürümü var 9,8,10 a geçmek istiyorum güncellemeleri denetle diyorum fakat birşey bulmuyor telefonu sıfırlamadan nasıl yükseltirim bunu

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Cihazı aldığından beri eu beta kurulu q ya geçtikten sonraki bütün romlar aynı aynı sorunu yaşayan hem mi 9 hem k 20 pro kullanicisi çok var ama eu forumda incelediğimde sorun yok diyor birkac kişi ama burdada benle aynı sorunu yaşayan çok var çözüm için çin yazılımının son versiyonunu fastboottan kurup tekrar denicem belki bir ihtimal olur diye düşünüyorum çünkü boot sorunu var malesef

EU Q romu sorunsuz. Kurulumu doğru yapamayanlar, modulleri ile kullanan arkadaşlarda sorun çıkıyor. Kurmadan önce eu forumu ve diger forumlarda iyice araştırdım. Doğru kurulduğunda sorun çıkartmıyor. Söylediğim gibi clean install yaparak kurun ve magisk modülleri, sistemi etkileyen uyğulama kurmayınız. EU dev-ler de bunu diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 9,8,8 sürümü var 9,8,10 a geçmek istiyorum güncellemeleri denetle diyorum fakat birşey bulmuyor telefonu sıfırlamadan nasıl yükseltirim bunu

Hocam 9.8.8 sürümündün 9.8.10a geçmek için twrp ile sideload olarak kurmanız gerekiyor. Yani pc lazım. EU romun sayfasına da bakarsanız adamlar en altda yazmışlar 9.8.8 sürümdün 9.8.10-a geçmenin yolunun.

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Arkadaslar sorunu cozdum simdi guncel bir konu acip aciklicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt