Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynmuhsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zeynmuhsin
Cihazım
mi8
Konular
1
eu kararlı rom yükledim geri geldi yüklendi

mateseko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
K20 PRO Mİ 12T
Konular
2
K20pro yükledim ama bir önceki sürüme geçtim sizdede durum aynı mı rom kuruyorum 5 kere denedim hem yedekli olarak kurdum hem sıfır cihaz olarak kurdum ama telefonu kapatıp açtıktan sonra açılmıyor twrp ye geçiyor

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Bencede aynı sorun oldu k20 pro da sorunu zaten paylasmıslar android q twrp dosya sistemin sitesini henuz cozmemişler ben bir kav denemeden sonra durumu duzelttim romu harici flash bellege atıp kurmadan once formatları harici ile kurdum 8 10 denemeden sonra oldu artık kapatıp acınca acıkıyor zaten fark etmişsinizdir cihazı kurunca eger dosya isimlerini gostermiyorsa cihaz kapatınca acılmıcaktır twrp de dosya isimlerini gordugunuzde sorun duzelecek

AeriaGloris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Altuğ Ege
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Bende telefonu yeniden başlattığımda kilit ekranını açamadan otomatik olarak tekrar yeniden başlıyor ve böyle bir düngüye giriyor. Maalesef format data yapmaktan başka çare kalmadı ve sorun düzeldi (tabi bir daha yeniden başlatmadım). Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

zeynmuhsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zeynmuhsin
Cihazım
mi8
Konular
1
Bende telefonu yeniden başlattığımda kilit ekranını açamadan otomatik olarak tekrar yeniden başlıyor ve böyle bir düngüye giriyor. Maalesef format data yapmaktan başka çare kalmadı ve sorun düzeldi (tabi bir daha yeniden başlatmadım). Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
bende ayı problemi yşadım v 9.8.1 betaya dönmek istedim olmadı.eu stabil kararlı rom yükleyip sonrasınsa eu 9.8.1 betaya gectim. şu anda en stabil rom şahsi görüşüm 9.8.1 betadır .v9.8.8 bence 4-5 haftalıkk güncellenden sonra kullanılır hale gelebilir.huawei emui 10 tanıtımını yapınca xiaomi de aynı gün android 10 mimarisi 9.8.8 beta sürdü piyasaya bir nevi bende buradayım mesajı vermiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabiki işn uzmanı arkadaşımız by.trabzonlu dur.o bizisağolsun yönlendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt