- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
Başka rom kurup üstüne 9.8.1 i kurMerhabalar v9-8-8 kurdum v9-8-1 e dönemiorum.twrp atıyor
Başka rom kurup üstüne 9.8.1 i kurMerhabalar v9-8-8 kurdum v9-8-1 e dönemiorum.twrp atıyor
olmadı malesefBaşka rom kurup üstüne 9.8.1 i kur
dostum neyini beğenmedin de sürümü değiştiriyorsuneu kararlı rom yükledim geri geldi yüklendi
ustad cihaz kapanıp açılmayınca bende android 9 döndümdostum neyini beğenmedin de sürümü değiştiriyorsun
bende ayı problemi yşadım v 9.8.1 betaya dönmek istedim olmadı.eu stabil kararlı rom yükleyip sonrasınsa eu 9.8.1 betaya gectim. şu anda en stabil rom şahsi görüşüm 9.8.1 betadır .v9.8.8 bence 4-5 haftalıkk güncellenden sonra kullanılır hale gelebilir.huawei emui 10 tanıtımını yapınca xiaomi de aynı gün android 10 mimarisi 9.8.8 beta sürdü piyasaya bir nevi bende buradayım mesajı vermiştir.Bende telefonu yeniden başlattığımda kilit ekranını açamadan otomatik olarak tekrar yeniden başlıyor ve böyle bir düngüye giriyor. Maalesef format data yapmaktan başka çare kalmadı ve sorun düzeldi (tabi bir daha yeniden başlatmadım). Aynı sorunu yaşayan oldu mu?