Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
lilwaynw1 arkadaşın dediği doğru, madem başka güncelleme verilmeyecek konu kilitlensin bitsin. Zaten sorunlara cevap veren de kimse yok.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
lilwaynw1 arkadaşın dediği doğru, madem başka güncelleme verilmeyecek konu kilitlensin bitsin. Zaten sorunlara cevap veren de kimse yok.

Arkadaşlar SİZE NEEEEEEEE, Forumda Adminliğe Başladınız da Bizim Mİ Haberimiz Yok.

İLK MESAJ GÜNCELLENDİ. OKUYUN. SONRA İŞİNİZE GELİRSE, ÖDEMEYİ YAPAR, LİNKLERİ VE DESTEĞİ GEREKTİĞİ ŞEKİLDE ALIRSINIZ ;)

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
cantara hocam sw33tking gelistiricisinin bu forumda dokunulmazlığı mi var öyleyse bilelim. Ki kaç kişiyiz aynı şeyleri dönüp söylüyoruz ama hepimiz haksızız geliştirici beyefendi tek haklı öyle mi?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
cantara hocam sw33tking gelistiricisinin bu forumda dokunulmazlığı mi var öyleyse bilelim. Ki kaç kişiyiz aynı şeyleri dönüp söylüyoruz ama hepimiz haksızız geliştirici beyefendi tek haklı öyle mi?

Sizden Farkım Yok. Bana rtütbe Verilmesinide İstemedim. cantara hocam Uygun Gördüğü İçin Vermiş. Lakin Bu Demek Değil Ki, Size Aynı Şekilde Cevap Veremeyeceğim.
Bu Konu Sizi Niye Bu Kadar İlgilendiriyor Anlamıyorum. Git Başka Forumdaki Romları Kullan Diyorum. Halen Burada Sabır Zorlamaya Devam Ediyorsın. Yine Söylüyorum. Başka Forumdaki Romları Kullan. Sen ve lilwaynw1 Parada Ödeseniz Destek Alamayacaksınız Benden. Bitmiştir.

Kaç Kişiyiz Derken 3-5 Kişi Görüyorum. Geri Kalan Benden Yana. Yukarıda izmir3542 Gereken Cevabı Çok Güzel Vermiş. Oku da Benim Yerime Sen İbret Al...

ROM BUNDAN SONRA ÜCRETLİ OLARAK VERİLECEKTİR.
EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ÖDEYEN, KULLANACAKTIR ;)

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
ibrhm-7 hocam size tavsiyem artık mesaj yazmayı bırakın bu konuya.Haklıyken haksız duruma düşmeyin.
Ücret istiyorsa öyle devam eder. Kimse karışamaz. Cevapları, karakterini ortaya koymuş durumda zaten.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
ibrhm-7 hocam size tavsiyem artık mesaj yazmayı bırakın bu konuya.Haklıyken haksız duruma düşmeyin.
Ücret istiyorsa öyle devam eder. Kimse karışamaz. Cevapları, karakterini ortaya koymuş durumda zaten.

Kambersiz Düğün Olmazmış. Oda Geldi Tam Oldu ;)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ibrhm-7 hocam elbette ki sizlerden çok değerli. Bugüne kadar belki binlerce kişiye her hangi bir karşılık beklemeden yardımcı olmuş, yaptığı romlar Çinden bile ödül kazanarak gelmiş bir geliştiriciden bahsediyorsunuz. Oysa ki sizler sadece kişisel kullanımınız için istekte bulunan, bugüne kadar hiç kimseye yardımı dokunmamış, vasat altında bilgi seviyesine sahip kullanıcılarsınız. Üstüne üstlük burada bulunma amacınız yardım almak veya yardım etmek değil sadece forum düzenini bozmak. Ne ben ne de android dünyası içerisinde bulunan her hangi birinin objektif bakmasını bekleyemezsiniz. Yani evet sizlerin dokunulmazlığı yok ancak onun var. Mümkün olduğu kadar nazik bir dille anlatmaya çalıştım ancak anlamamakta ısrarcısınız. Build sw33tking'e aittir ve istediği şekilde ücretli veya ücretsiz dağıtmakta serbesttir. Görünen o ki sadece siz kullanmayın diye romunu geri çekiyor...

Her neyse size bir şeyler anlatmak için benim vaktim yok. özet olarak bu forumda istenmiyorsunuz.

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
sw33tking illa kötü laf kullanmamızı bekliyorsun. Yahu kaç yaşındasın sen?

Hayırlı satışlar. ;)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
ibrhm-7 hocam elbette ki sizlerden çok değerli. Bugüne kadar belki binlerce kişiye her hangi bir karşılık beklemeden yardımcı olmuş, yaptığı romlar Çinden bile ödül kazanarak gelmiş bir geliştiriciden bahsediyorsunuz. Oysa ki sizler sadece kişisel kullanımınız için istekte bulunan, bugüne kadar hiç kimseye yardımı dokunmamış, vasat altında bilgi seviyesine sahip kullanıcılarsınız. Üstüne üstlük burada bulunma amacınız yardım almak veya yardım etmek değil sadece forum düzenini bozmak. Ne ben ne de android dünyası içerisinde bulunan her hangi birinin objektif bakmasını bekleyemezsiniz. Yani evet sizlerin dokunulmazlığı yok ancak onun var. Mümkün olduğu kadar nazik bir dille anlatmaya çalıştım ancak anlamamakta ısrarcısınız. Build sw33tking'e aittir ve istediği şekilde ücretli veya ücretsiz dağıtmakta serbesttir. Görünen o ki sadece siz kullanmayın diye romunu geri çekiyor...

Her neyse size bir şeyler anlatmak için benim vaktim yok. özet olarak bu forumda istenmiyorsunuz.

Ağzınıza ve Yüreğinize Sağlık Emre Hocam
NOKTA

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking illa kötü laf kullanmamızı bekliyorsun. Yahu kaç yaşındasın sen?

Hayırlı satışlar. ;)

Kullanmak İstiyorsan Buyur Seni Tutan Yok. Aynı Şeyi Benden Bekleme. Ben Kullanmam. Yaşıma Gelince, Haksızlığa SESSİZ Kalmayacak, Verlin Emeğe, Teşekküre Ederinden Fazla KIYMET Verecek Yaşta Diyebiliriz.
Sağol, Size ve Diğer 3 Üyeye Satışımız YOKTUR. ( Güvenlik Uygulaması > Kara Liste > Eklendiniz ;) )
Başka Forumdaki Arkadaşların Yaptıklarını Kullanın..Size Onlar Yakışır..

Üst Alt