Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sw33tking

Beni banlatarak o gururunu okşatmak güzel miydi.? İstersen bir daha yaptır doymadiysan..
Kimse durduk yere banlanmaz. Eğer ban yediyseniz bunu haketmişsinizdir.
Kimse de kimseyi banlatamaz. Birinin şu kişiyi banlayın demesiyle o kişi banlanmaz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
Küfür etmedim, kanıtlayın küfür ettiğimi ..???
sw33tking

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
sw33tking

Beni banlatarak o gururunu okşatmak güzel miydi.? İstersen bir daha yaptır doymadiysan..

sw33tking hocamın size ceza verilmesini sağladığını nereden çıkarttınız? Forumumuzda içeriğinde hakaret ve küfür içeren bir mesaj vardı ve sahibi süresiz olarak uzaklaştırıldı. Siz de bu içeriği desteklediğinizi belirttiğiniz için bir haftalığına uzaklaştırıldınız. Ne bekliyordunuz? İstediğiniz şekilde birilerine hakaret ederek/edenleri destekleyerek forum düzenini bozmanıza izin verilmesini, hoş görülmeyi mi? Açıkçası aldığınız ceza uyarı mahiyetindeydi ancak eğer üslubunuzu değiştirmeyi düşünmüyorsanız lütfen forum yöneticilerimizi uğraştırmadan forumu kendiniz terk ediniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
sw33tking

Küfür etmiş olsaydınız zaten şu anda bu mesajı yazamıyordunuz... İçeriğiniz tartışma başlatma amacı ile yazıldığı için kaldırıldı. Üslubunuz nedeniyle de bir hafta ceza aldınız. Zannediyorum yazdıklarınızı hatırlamıyorsunuz. Ö.M. ile gönderiyorum.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking

ibrhm-7 Mesaj İçeriklerinizi Ben Okumadım Bile. Benim Gördüğümde cantara Hocam Silmişti. O Yüzden Sana Küfür Ettiğini Söylemedim. Ne Yazdıysan Aynı Şekilde Cevap Alırdınız Dedim.:@

Daha Önceki Mesalar da Ben Size Konuyu Uzatmatyın Demiştim. Sinirle Kalkan Zararla Oturur nod~~

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
Tamam eyvallah siz haklısınız

lilwaynw1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
gmd
Konular
0
merhaba sw33tking , miui 6.6.30 güncellemesini General Mobile Discovery için portlayıp bizlerle paylaşır mısın. Yeni güncellemede baya fixler mevcutmuş sanırım. Paylaşırsan çok seviniriz, kolay gelsin :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba sw33tking , miui 6.6.30 güncellemesini General Mobile Discovery için portlayıp bizlerle paylaşır mısın. Yeni güncellemede baya fixler mevcutmuş sanırım. Paylaşırsan çok seviniriz, kolay gelsin :)

Buradaki 3-5 Kişi Yüzünden ve Verilen Emeğime Yazık Olduğunu Düşündüğüm İçin, Bundan Sonra Yeni Sürüm Vermeyeceğim.

Üst Alt