Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Söylediğim gibi hakaret ya da küfür varsa ki varmis,söylenecek bir şey yok. Kimse küfür etme hakkına sahip değil.

Muhalefet değil sadece haksızlığa tahammül edemiyorum. sw33tking

Sen bu şekilde devam ettikçe benim tarafımdan haksızlığa daha çok uğrayacak gibisin.. DayirOglu

sazan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
generalmobil
Konular
0
kardeşim ellerinize sağlık size bi sorum olacak bu rom da yani v8 de kurdum ama Bluetooth sorunu var nasıl hallederiz başka cihaza bişey gönderemiyor veya birşey alamıyor

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
kardeşim ellerinize sağlık size bi sorum olacak bu rom da yani v8 de kurdum ama Bluetooth sorunu var nasıl hallederiz başka cihaza bişey gönderemiyor veya birşey alamıyor

4-5 sürümdür bu sorun var. Bt Pair key hatası veriyor.
Diğer portlayanlarda da aynı sorun var.
Yani sorun bizde değil, miui kaynaklı...

tiryaki2007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tiryaki
Cihazım
g m
Konular
0
Arkadaşlar Orachi Usta'nın gitgad Ultimate Romu yükleyin bakın keyfinize Çünkü bizim Discovery miui yi kaldırmıyor. istediğin Romu yükle Eşek daima eşektir. ama telefonu değiştirirsem mi5 alacağım.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar Orachi Usta'nın gitgad Ultimate Romu yükleyin bakın keyfinize Çünkü bizim Discovery miui yi kaldırmıyor. istediğin Romu yükle Eşek daima eşektir. ama telefonu değiştirirsem mi5 alacağım.

Valla ben 2 yıldır kullanıyorum, benim için En güzel romdur. Tabiki diğer insanlar benimle aynı fikirde olmaya bilir. Bu benim şahsi görüşümdür.

Farklı kişilerde portluyor, lakin biz onlardan her zaman farklı olmuşuzdur. Örneğin biz bootta kalma sorunu en başta olmak üzere birçok sorunu çözmüşken, diğerleri buna bile uğraşmadılar. Biz emeğimizi esirgemedik. Lakin yakında yine farklı birşeyle ortaya çıkmayacağım denilemez ;)

Farklı Rom veya Portlayanların, kişi veya forum ismini bu konu altında belirtmeyin. Malum geçmişte yaşananlar bu foruma ve bize zarar vermiştir. Yine aynı şeyler olması, başta size sonra foruma zarar verebilir.

Son düzenleme:

eaybb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Eline emeğine sağlık usta, Teşekkür ederim çok güzel olmuş. Seni tekrar görmek güzel

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
sw33tking

Beni banlatarak o gururunu okşatmak güzel miydi.? İstersen bir daha yaptır doymadiysan..

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking

Beni banlatarak o gururunu okşatmak güzel miydi.? İstersen bir daha yaptır doymadiysan..

ibrhm-7 Sen Neyin Peşindesin Ben Anlamış Değilim. Seni Banlatan Ben Değilim. Sabah Diğer Arkadaşa Yazdığım Yorumdan Sonra Gece Girdim, Siz Ne Yazdıysanız cantara Hocam Sizi Banlamış. Mesaj İçeriğini Düzeltmeselerdi, Bi Okuyabilseydim Keşke Aynı Şekilde Cevap Alırdınız Benden.. (Diğeri Küfür Yağdırmış, Sende Öyle Yaptıysan, 2 Çiftte Benim Lafım Var Sana Ozaman) Hakketmişsin Ki Banlamış. İstiyorsan Bir Daha Banlasın ;) Seni Banlaması Beni Mutlu Ediyor Sanıyorsan EVET Mutlu Oldum, Bir Kez Daha Banlarsan Sevinçten Havalara Uçarım :D Allah Allah..Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz..

SwiftieBoy_13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
Discovery
Konular
1
Discovery'e Veda Ettim.Kardeşimde Artık Ara Sıra Rom Atarız.iPhone 5s e geçtik Özleyeceğim Mı yi :(

Üst Alt