Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
orijinal versiyonda video donma sorunu yok instagramda yalnız discovery settings çalışmıyo büyük ihtimal hocamızın eklediği bi özellik olduğu için orijinal sürümde kullanılmıyo yani root yetkisi vermek için tekrar rootlamak gerekiyo.ben bi snapchat e giremedim bi önceki sürümde sorunsuzdu bunda girilmiyo yani pek bi hata yok sayılır sw33tking hocam elinize sağlık .

Orijinal sürümde ROM rootlu değil. Kinggo root ile rootlayabilirsiniz. Saf miui kullanmak isteyenler vardı ya, onlara Ekstra iş yükü binmiş oldu o kadar

dogiii

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
doğan
Cihazım
discovery
Konular
0
Orijinal sürümde ROM rootlu değil. Kinggo root ile rootlayabilirsiniz. Saf miui kullanmak isteyenler vardı ya, onlara Ekstra iş yükü binmiş oldu o kadar
bende başta discovery settings i görünce rootlu sandım fakat superuser e girince hata verince anladım rootlu olmadığını peki discovery settings neden var peki rootlu değlse onu neden koydunuz.

dogiii

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
doğan
Cihazım
discovery
Konular
0
Bide üçüncü bi güncelleştirme olmayacak mı?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
bende başta discovery settings i görünce rootlu sandım fakat superuser e girince hata verince anladım rootlu olmadığını peki discovery settings neden var peki rootlu değlse onu neden koydunuz.

Belki rootlar kullanırsınız diye
Hayır başka güncelleme Vermiyorum. Yarın telefonu satıyorum

Son düzenleme:

izmir3542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TANER EV
Cihazım
GMD1
Konular
0
Elinize sağlık yine harikalar yarattınız teşekkür ederiz ama böyle olmadı yeni güncelleme isteriz

jenowa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
J
Cihazım
Discovery
Konular
0
Merhaba, her şey iyi hoş güzelde. instagram ve vk gibi sosyal ağlarda video oynatmama sorununa bir çözüm getiremedik mi? uygulama ve telefon dili ingilizce olarak ayarladım fakat hata devam etti. xposed yükleyip app setting ile de dillerini ingilizce yaptım yine hata düzelmedi. senin editli paylaştığın rom u kullanıyorum. çok beğendim. şu sorunlara da bi çözüm bulabilirsem iyi olacak. yardımcı olursan sevinirim. kendine iyi bak

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba, her şey iyi hoş güzelde. instagram ve vk gibi sosyal ağlarda video oynatmama sorununa bir çözüm getiremedik mi? uygulama ve telefon dili ingilizce olarak ayarladım fakat hata devam etti. xposed yükleyip app setting ile de dillerini ingilizce yaptım yine hata düzelmedi. senin editli paylaştığın rom u kullanıyorum. çok beğendim. şu sorunlara da bi çözüm bulabilirsem iyi olacak. yardımcı olursan sevinirim. kendine iyi bak

Buraya Yorum Yazdınız Yetmedi ?
Özelden MEsaj Attınız Yetmedi ?
Offical Siteden (İngilizce Forum) Yazdınız Yine Yeeeeeeeetmedi ?
İsterseniz Cep Numaramı Vereyim Mesaj veya Whatsapp 'tan da Aynı Şeyleri Yazın Yollayın.
Neyin Peşindesin ?
Konuda Yazılan Yorumları Okumayı Dene ?
Arkadaşın Birisi Bu Konuda Gerekeni Yazmış.

Kimse Özelden Yardım İstemesin. Burası Forum Alanıdır. Yardım ve İstekleri Forum Üzerinden Yapıyorsunuz. Özelden Değil..

2 Romda da Hiç bir APK Parçalanmamış, Editlenmemiş ve Üzerinde Oynamalar Yapılmamıştır.
İnstagram da Video Oynatmıyorsa Ne Yapabilirim. 3.Parti Yazılımlarda Oluşan Sorunlara Biz Bakmıyoruz. Üreticisine Yorum Yazın. (Bana Yaptığınız Gibi Her Yerden Yazın)

Üst Alt