Ben bu yorumda kötü birşey göremedim. İnsanlari terslemeye gerek yok.Hakkinizda yok. Sorularin birine cevap verseydiniz (zorunda değilsiniz tabiki) sorun kalmazdi.Bu arkadas Sonradan hakaret ettiyse o ayrı tabi. Kabul edilemez. Son yorumunu görmedim çünkü.
sw33tking siz en iyisi konuya artık destek verilmeyecektir diye yazın, cevap verilmeyecektir diye ekleyin olsun bitsin. Biraz da ara verin tatil yapın. Gereksiz bir alınganlık içerisindesiniz. İnsanları terslemeye hakkınız yok.
Ne Oldu Ne Bitti Anlamadım Ama,
DayirOglu Bence sen benim her yazdığıma muhalefet olmayı bırak istersen. O zaman sorun olmayacaktır.
jenowa isimli arkadaşın bir sorunu varsa, Ki tek o değil, 1 Forumdan yazması yeterlidir. Her yere aynı şeyi, Kes-Kopyala-Yapıştır Yapmanın Anlamı yok. Offical Sitedende Yöneticilere Gerekli Bildirimleri Yaptım.
cantara hocam, bana özelden gelen mesajı size aynen iletiyorum. Onada bakıp gerekli işlemleri yaparsanız sevinirim.
Sürekli olarak forumda bulunmuyoruz diye, bu ne şiddet bu ne celal. işimi gücümü bırakıyımda, burada mı bulanayım sürekli. O zamana benim işlerimi kim yapacak ? 1-2 Mesaja cevap alamadığınız zaman böyle küfür mü edeceksiniz?
Karektersiz İnsan Onuda Yapar..Ne Yaparsa da Kendine Yapar.
Biz Yaptık, Siz Kullanın Dedik.
Karşılığını Çok Güzel Almaya Devam Ediyoruz.
Yazıklar Olsun...