Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

xxkeepoutxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
General Mobi
Konular
0
Hocam Kurdum ilk sorun yokdu v7 deki yedekleri kurdum ekran sim siyah oldu batarya çekdım taktım sürekli güvenlik durduruldu diyor sanırım sistem ayarlarını geri yüklememiz lazım

jenowa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
J
Cihazım
Discovery
Konular
0
Buraya Yorum Yazdınız Yetmedi ?
Özelden MEsaj Attınız Yetmedi ?
Offical Siteden (İngilizce Forum) Yazdınız Yine Yeeeeeeeetmedi ?
İsterseniz Cep Numaramı Vereyim Mesaj veya Whatsapp 'tan da Aynı Şeyleri Yazın Yollayın.
Neyin Peşindesin ?
Konuda Yazılan Yorumları Okumayı Dene ?
Arkadaşın Birisi Bu Konuda Gerekeni Yazmış.

Kimse Özelden Yardım İstemesin. Burası Forum Alanıdır. Yardım ve İstekleri Forum Üzerinden Yapıyorsunuz. Özelden Değil..

2 Romda da Hiç bir APK Parçalanmamış, Editlenmemiş ve Üzerinde Oynamalar Yapılmamıştır.
İnstagram da Video Oynatmıyorsa Ne Yapabilirim. 3.Parti Yazılımlarda Oluşan Sorunlara Biz Bakmıyoruz. Üreticisine Yorum Yazın. (Bana Yaptığınız Gibi Her Yerden Yazın)

Bu yorum hakaret içermesi nedeniyle forum yönetimi tarafından yeniden düzenlenmiş, yorum sahibi forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
Buraya Yorum Yazdınız Yetmedi ?
Özelden MEsaj Attınız Yetmedi ?
Offical Siteden (İngilizce Forum) Yazdınız Yine Yeeeeeeeetmedi ?
İsterseniz Cep Numaramı Vereyim Mesaj veya Whatsapp 'tan da Aynı Şeyleri Yazın Yollayın.
Neyin Peşindesin ?
Konuda Yazılan Yorumları Okumayı Dene ?
Arkadaşın Birisi Bu Konuda Gerekeni Yazmış.

Kimse Özelden Yardım İstemesin. Burası Forum Alanıdır. Yardım ve İstekleri Forum Üzerinden Yapıyorsunuz. Özelden Değil..

2 Romda da Hiç bir APK Parçalanmamış, Editlenmemiş ve Üzerinde Oynamalar Yapılmamıştır.
İnstagram da Video Oynatmıyorsa Ne Yapabilirim. 3.Parti Yazılımlarda Oluşan Sorunlara Biz Bakmıyoruz. Üreticisine Yorum Yazın. (Bana Yaptığınız Gibi Her Yerden Yazın)

Bu yorum tartışma başlatma amacı ile yazılmış olması nedeniyle forum yönetimi tarafından yeniden düzenlenmiş, yorum sahibi 1 hafta süre ile forumdan uzaklaştırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yazdıkları yorumlar nedeniyle jenowa süresiz, ibrhm-7 bir hafta süre ile forumdan uzaklaştırılmışlardır.

Bir de not eklemek istiyorum. Ne forum kullanıcılarımız her hangi birinin romunu kullanmak, ne de her hangi biri romunu bir başkasının isteklerinize göre düzenlemek zorunda değil. Aynı şekilde özel mesajlara cevap yazılması da her hangi bir şekilde zorunluluk oluşturmuyor. Ki bunlar zorunlu olsaydı bile hiç bir zorunluluğun bir başkasına hakaret etme hakkı doğurmayacağını hatırlatmak isterim.

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Merhaba, her şey iyi hoş güzelde. instagram ve vk gibi sosyal ağlarda video oynatmama sorununa bir çözüm getiremedik mi? uygulama ve telefon dili ingilizce olarak ayarladım fakat hata devam etti. xposed yükleyip app setting ile de dillerini ingilizce yaptım yine hata düzelmedi. senin editli paylaştığın rom u kullanıyorum. çok beğendim. şu sorunlara da bi çözüm bulabilirsem iyi olacak. yardımcı olursan sevinirim. kendine iyi bak
Ben bu yorumda kötü birşey göremedim. İnsanlari terslemeye gerek yok.Hakkinizda yok. Sorularin birine cevap verseydiniz (zorunda değilsiniz tabiki) sorun kalmazdi.Bu arkadas Sonradan hakaret ettiyse o ayrı tabi. Kabul edilemez. Son yorumunu görmedim çünkü.
sw33tking siz en iyisi konuya artık destek verilmeyecektir diye yazın, cevap verilmeyecektir diye ekleyin olsun bitsin. Biraz da ara verin tatil yapın. Gereksiz bir alınganlık içerisindesiniz. İnsanları terslemeye hakkınız yok.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben bu yorumda kötü birşey göremedim. İnsanlari terslemeye gerek yok.Hakkinizda yok. Sorularin birine cevap verseydiniz (zorunda değilsiniz tabiki) sorun kalmazdi.Bu arkadas Sonradan hakaret ettiyse o ayrı tabi. Kabul edilemez. Son yorumunu görmedim çünkü.
sw33tking siz en iyisi konuya artık destek verilmeyecektir diye yazın, cevap verilmeyecektir diye ekleyin olsun bitsin. Biraz da ara verin tatil yapın. Gereksiz bir alınganlık içerisindesiniz. İnsanları terslemeye hakkınız yok.

Sorun alıntıladığınız yorumda değil zaten hocam... Benim düzenlemiş olduğum bir sonraki yorum içerisinde hakaret barındırıyordu ve kullanıcı da diğer yorum nedeniyle uzaklaştırıldı...

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Evet anladım hocam. Ben sw33tking hocanın o yoruma verdigi cevabı için söyledim sadece.
Teşekkür ederim, hayırlı iftarlar. cantara

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Ne Oldu Ne Bitti Anlamadım Ama,
DayirOglu Bence sen benim her yazdığıma muhalefet olmayı bırak istersen. O zaman sorun olmayacaktır.

jenowa isimli arkadaşın bir sorunu varsa, Ki tek o değil, 1 Forumdan yazması yeterlidir. Her yere aynı şeyi, Kes-Kopyala-Yapıştır Yapmanın Anlamı yok. Offical Sitedende Yöneticilere Gerekli Bildirimleri Yaptım.
cantara hocam, bana özelden gelen mesajı size aynen iletiyorum. Onada bakıp gerekli işlemleri yaparsanız sevinirim.

Sürekli olarak forumda bulunmuyoruz diye, bu ne şiddet bu ne celal. işimi gücümü bırakıyımda, burada mı bulanayım sürekli. O zamana benim işlerimi kim yapacak ? 1-2 Mesaja cevap alamadığınız zaman böyle küfür mü edeceksiniz?
Karektersiz İnsan Onuda Yapar..Ne Yaparsa da Kendine Yapar.
Biz Yaptık, Siz Kullanın Dedik.
Karşılığını Çok Güzel Almaya Devam Ediyoruz.
Yazıklar Olsun...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam Kurdum ilk sorun yokdu v7 deki yedekleri kurdum ekran sim siyah oldu batarya çekdım taktım sürekli güvenlik durduruldu diyor sanırım sistem ayarlarını geri yüklememiz lazım

Ben Sürekli Philiz Touch ile Yedek Alıp, Her Sürümde Geri Yüklüyorum ve Sorun Olmuyor.
Siz Nasıl ve Nereden Yüklediniz Yedeğinizi ?

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Söylediğim gibi hakaret ya da küfür varsa ki varmis,söylenecek bir şey yok. Kimse küfür etme hakkına sahip değil.

Muhalefet değil sadece haksızlığa tahammül edemiyorum. sw33tking

Üst Alt