Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Romun "R"sini bilmeyen telefonu brick olduğunda eli ayağı titreyen kurtarmak için yalvaran insanlar burada adam romu ücretli hale getirdi diye demediklerini bırakmamış sonuçta bu adam bu zamana kadar hiç bir şekilde ücret vs. talep etmedi fix istedin fix verdi kendi evladını büyütür gibi romu büyüttü bu zamana kadar hep yardımcı oldu her konuda twrp kurulumuna kadar yaptıkları için çok teşekkür ederim, Hocam hakkını helal et senin yaptığını Gm yapmadı kal sağlıcakla...

Allah Razı Olsun ;) Selametle...

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
10 numara cevap olmuş herkese emeğin karşılığını ödesinler hemşerim eline sağlık ;)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ronaldo7

Henüz dün üye olmuşsunuz... Rom'un ücretsiz halini hangi ara kullandınız da yeni halini kullananlara "keriz" deme hakkını kendinizde görüyorsunuz? Normal şartlarda hemen uzaklaştırmazdım ama art niyetinizi çok açk bir şekilde belli ettiniz...

oskans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi 6
Konular
16

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar bir de kişisel not düşeyim...

sw33tking hocam uzun zamandır bu romu geliştiriyor ve bir kaç gün öncesine kadar da her hangi bir karşılık beklediğiniz görmedim. tam tersine kaynaklarını en ince ayrıntısına kadar dileyenlere anlattı ve başka kişilere de geliştirici olabilmeleri adına sınırsız yardımlar sundu. Bunlara ek olarak da romu geçtiğimiz yıl MIUI tarafından ödüllendirildi. Hem forumumuzu hem de ülkemizi gururlandırdı. Bildiğim kadarıyla bunu başarabilen ülkemizde başka geliştirici bulunmuyor. Özetle kendisi en azından biraz saygıyı hak ediyor.

Romun ücretli olması konusuna ise ben de katılmıyorum. Her ne kadar kullanmıyor olsam benim de gönlüm ücretsiz olmasından yana ancak rom tamamen kendisine ait. Her güncellemede ne kadar emek verdiğini şahsen biliyorum. Bu emekleri karşılığında bir ücret talep ediyor ise buna her hangi birimizin müdahil olması kesinlikle etik olmayacaktır. Yapacağınız yorumları bunları göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sw33tking hocam, lütfen bundan sonra sizi provake etmek isteyen, sizi kışkırtıp üslubunuzu bozmanıza çalışan, daha yeni üye olup yazdıkları ilk mesajda bunu apaçık belli eden kişilere karşı lütfen cevap yazmayın. Onların istediği bu zaten. Yukardaki mesajımda da dediğim gibi böyle ardniyetli mesajları sileceğim. Yazdıklarınızın zaten onlar için hiçbir anlamı da olmadığı için kendi kendinize konuşmuş gibi oluyorsunuz.
Herkes sizi biliyor, tanıyor. Siz sözünüzü söylediniz. Herkes te buna saygı duymak zorunda.

Axaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Dostum rom için eline sağlık destek kısmı güzel olmuş , satın almak istiyorum odeme işi nasıl olacak ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Dostum rom için eline sağlık destek kısmı güzel olmuş , satın almak istiyorum odeme işi nasıl olacak ?

Havale ile banka bilgilerini yarın özel mesajla tarafınıza atarım. Lakin bayram haftası olduğu için bu haftaki güncellemeyi bekleyin derim ;)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yorumlarım silinmiş sanırım forum yönetimi üye kayirmayi seviyor, forumun belli kitlelerin elinde olması ve bu kitlelerde birine karşı çıkınca yorumların silinmesi utanç verici
Hemen üstünüzdeki mesajımda konu ile ilgisi olamayan, tartışma yaratacak mesajları sileceğimi yazdım. Sizin uyarılara kulak asmamanız sizi bağlar. Mesajım gayet açık. Bu bizim üye kayırdığımız anlamına gelmez, sizin okuduğunuzu anlamadığınız anlamına gelir. Bu mesajınızı da sileceğim.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt