Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
sw33tking biz sana çok teşekkür ettik ama senden karşılığını göremedik cevapların olarak. Daha öncede söyledim, Ben senin romunu kullanmıyorum.Sana verecek paramda yok. Kara liste beyaz liste gülünç durumdasınız. Ve artık cevap da vermeyeceğim yorumlarına. İyi satışlar tekrar.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking biz sana çok teşekkür ettik ama senden karşılığını göremedik cevapların olarak. Daha öncede söyledim, Ben senin romunu kullanmıyorum.Sana verecek paramda yok. Ve artık cevapda vermeyeceğim yorumlarına. İyi satışlar tekrar.

Allah Razı, Yolun Açık Olsun :) Çok Sevindirdin Beni. Allah da Seni Sevindirsin.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Bluetooth Sorunu Çözülmüştür.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

dreamby43

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
mi 5 s plus
Konular
4
üstad yeni romu kurmak nasip olmayacak galiba bana....
neyse hayırlı bayramlar ömer faruk......

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
haha, redmi 2 alınca discovery portlamakla uğraşmak istemediği apaçık ortada arkadaşın. geliştiricilikte buraya kadarmış demkki :) eğer söylediği gibi 3-5 olumsuz yorum yüzünden artık paylaşmıyorsa geriye kalan 595 kişiye yazık :D (sayılar temsilidir.)

NOT: (yorum mizah amaçlı yazılmıştır ciddiye almayınız)

EK NOT: (Belkide gerçek amaçla yazılmışta olabilir)
Daha dün üye olup, 3 mesajınızdaki bu yorumunuz sizin ardniyetli olarak geldiğinizi açıkça ortaya koyuyor.
Şimdi genel yazıyorum. Neyin nasıl yapıldığı hakkında hiçbir bilginiz yok. Sadece istemeyi biliyor ama bunu da beceremiyorsunuz. Evet siz ilk iki mesajınıza istemeyi de aslında bildiğinizi belli etmişsiniz ama bu mesajınızla gerçek niyetinizi ortaya koymuşsunuz.
Adam hiçbir karşılık beklemeden ki teşekkür etmeyi bile beceremiyorsunuz, uğraşıp, didinip, özellikle son zamanlarda telefonu bile olmadığı halde arkadaşlarından rica edip onların telefonunu kullanarak, hatta telefonları brick edip hayata döndürmek için bin dereden su getirerek sizlere birşeyler yapmaya çalışırken, sizlerin bu bencil tutumları ve haksız eleştirileri karşısında ne yapmasını bekliyorsunuz? Şu anda Miui tarafından desteklenen ilk ve tek resmi rom kendisinin yaptığı rom. Halen daha yazdıklarınıza bir bakın.
Kimse kimseye silah zoruyla birşeyler dayatmıyor. Kendisine romu portlamasını için de, size yüklemeniz için de.
Evet diğer 595 kişiye yazık oldu ama bunun sebebi sizlersiniz bunu unutmayın. Hepsinin vebali sizin üzerinizde. Birşey yazarken lütfen biraz düşünün.
Adamı bezdirdikten sonra bunu söylemek akıl karı değil.
Eğer kendisini banlatmak için canla başla didinen ekürinizin yolundan gitmek istiyorsanız siz bilirsiniz.
Bundan sonra tartışma içerikli tüm mesajları sileceğim. Derdi olan özel mesajla halletsin.
Yazılacak mesajlar lütfen konuyla ilgili olsun.

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Kimse rom yapmaya mecbur değil, yaptığı romu ücretsiz yayınlamaya da. Kişinin kendi emeği, kendi tercihi, ücretsiz dağıtır yada dağıtmaz. Bu konuda tartışma çıkarmaya gerek yok, herkesi dinlemeye de.

sw33tking'e verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Birçoğumuz yayınladığı romları kullandık.
Emeğe saygı.

İyi bayramlar şimdiden.

izmir3542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TANER EV
Cihazım
GMD1
Konular
0
linki göremiyoruz paralı mı oldu şimdi bu çok üzüldüm :(

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
üstad yeni romu kurmak nasip olmayacak galiba bana....
neyse hayırlı bayramlar ömer faruk......

Kısmet Artık.. Hayırlı Bayramlar;)

linki göremiyoruz paralı mı oldu şimdi bu çok üzüldüm :(

Maalesef bundan sonra Ücretli Destek Veriyorum. Güncelleyici uygulamasını sıfırdan yazıyorum, bayram sonrası inşallah mâni çıkmazsa en kısa sürede oda bitmiş olacak. Üyelik sistemli ve kredili sistem olacak. Üye olanlar ve kredi satın alanlar ROM ve Fix linklerini görüp, kredisiyle indirebilecek..

yoldasincesi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
RMi Note 9 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Romun "R"sini bilmeyen telefonu brick olduğunda eli ayağı titreyen kurtarmak için yalvaran insanlar burada adam romu ücretli hale getirdi diye demediklerini bırakmamış sonuçta bu adam bu zamana kadar hiç bir şekilde ücret vs. talep etmedi fix istedin fix verdi kendi evladını büyütür gibi romu büyüttü bu zamana kadar hep yardımcı oldu her konuda twrp kurulumuna kadar yaptıkları için çok teşekkür ederim, Hocam hakkını helal et senin yaptığını Gm yapmadı kal sağlıcakla...

Üst Alt