Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wertyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
gm discovery
Konular
0
king root dene pc ye bğlanmana gerek yok..
4.2 te döndüm robot yaptim ama recovery mode de sikinti cikiyo. Yeşil adamin üstünde ünlem işareti cikio install zip falan olmuyor hiçbiri. Onaylayinca kirmizi unlemli android işareti gelip tekrar tekrar yukledim yine ayni sorun oldu. Mobile uncle toolda da başka recovery yükleyemedim. Yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
4.2 te döndüm robot yaptim ama recovery mode de sikinti cikiyo. Yeşil adamin üstünde ünlem işareti cikio install zip falan olmuyor hiçbiri. Onaylayinca kirmizi unlemli android işareti gelip tekrar tekrar yukledim yine ayni sorun oldu. Mobile uncle toolda da başka recovery yükleyemedim. Yardımcı olabilirmisiniz
google playden rashr adlı uygulamayı yükleyin..bu konunun ilk mesajındaki adlı dosyayıda yükleyin..rashr uygulamasını açıp depolamadan indirdiğiniz recovery.zipi gösterip deneyin..

wertyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
gm discovery
Konular
0
google playden rashr adlı uygulamayı yükleyin..bu konunun ilk mesajındaki adlı dosyayıda yükleyin..rashr uygulamasını açıp depolamadan indirdiğiniz recovery.zipi gösterip deneyin..
Teşekkür ederim ama yine aynı ünlemli android işareti çıktı

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Hocam Stock Recovery Olduğu için fixleri yükleyemezsiniz. Rootlayıp Recovery Yüklemeniz Gereklidir.

KingoRoot,Superuser,SuperSu,FramaRoot ile Rootlama yapamıyorsanız, çok umutlanmayın. USB Soketi tamir ettirmeniz gerek.

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
ünlem işareti çıktığında power tuşuna basarken sesi yükselt tuşuna basıp wipe data factory reset yapmayı dene..yada telefon ayarlar menüsünden yedekle ve sıfırla kısmında herşeyi sil yapmayı dene..yada discovery stock romu indirip yeniden kurmayı dene..bunlardan biri olursa tekrar root yap sonra recovery yükleyip recovery modunda başlat...

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
sw33tking hocam 6.1.7 artık sonmu..discovery için son noktayı koydunuzmu...

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Dostum 16gb 4.2.1 yüklü telefona kurabilir miyiz bunu. sistem güncellemesi 4.4.2 sürümünü bulamıyor. Eğer olmuyorsa rica etsem 4.4.2 sürüm paketinin olduğu bi link verebilirmisin ve anlatımın olduğu sağlam bi link. Nette araştırdım da emin olamadım arkadaşın telefonuna yapacağım yanlış birşey olmasın diye sana sorayım dedim

wertyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
gm discovery
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam Stock Recovery Olduğu için fixleri yükleyemezsiniz. Rootlayıp Recovery Yüklemeniz Gereklidir.

KingoRoot,Superuser,SuperSu,FramaRoot ile Rootlama yapamıyorsanız, çok umutlanmayın. USB Soketi tamir ettirmeniz gerek.
Telefonu sonunda rootladım ancak recovery moda geçemiyorum. Recovery modu yükleyemiyorum. Komut yok diyor yeşil android işaretnin içinde kırmızı ünlem çıkıyor. Bişey yüklemeye çalışınca installation aborted diyor.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonu sonunda rootladım ancak recovery moda geçemiyorum. Recovery modu yükleyemiyorum. Komut yok diyor yeşil android işaretnin içinde kırmızı ünlem çıkıyor. Bişey yüklemeye çalışınca installation aborted diyor.

Mobileuncle Toolsu yükleyin.

İlk mesajdaki Recoverylerden birini indirip, içindeki "Recovery.IMG" dosyasını Telefon veya hafıza kartına atın. Mobileuncle Tools ile yükleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt