Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Dostum 16gb 4.2.1 yüklü telefona kurabilir miyiz bunu. sistem güncellemesi 4.4.2 sürümünü bulamıyor. Eğer olmuyorsa rica etsem 4.4.2 sürüm paketinin olduğu bi link verebilirmisin ve anlatımın olduğu sağlam bi link. Nette araştırdım da emin olamadım arkadaşın telefonuna yapacağım yanlış birşey olmasın diye sana sorayım dedim

SP Flash tool ile stock tom atın. Rootlayıp, Recovery yükleyin. Sonra romu yükleyin. Mobilim şuan googledan bulabilirsiniz

wertyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
gm discovery
Konular
0
Arkadaşlar yükledim mükemmel bişey resmen ios gibi akıcı oldu telefon, bunu kimse bilmiyor eğer bilseler herkes yükler. Hepinize teşekkür ederim. Şua normal muiu romlu telefon, şu programı mutlaka yükle vs dediğiniz bişeyler var mı aarayüzü ve akıcılığını çok beğendim. Video çekilmiyor kamera durdu ve güvenlik uygulamasında kontrol et diyince güvenlik durdu hatası alıyorum

Son düzenleme:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar yükledim mükemmel bişey resmen ios gibi akıcı oldu telefon, bunu kimse bilmiyor eğer bilseler herkes yükler. Hepinize teşekkür ederim. Şua normal muiu romlu telefon, şu programı mutlaka yükle vs dediğiniz bişeyler var mı aarayüzü ve akıcılığını çok beğendim. Video çekilmiyor kamera durdu ve güvenlik uygulamasında kontrol et diyince güvenlik durdu hatası alıyorum

Kamera ve Google Play Hataları Ben Almadım. Araçlardaki Kontrol Et Butonunu Ben Bozdum Boot Sorunu Nedeniyle.
Geliştirici Sürümde Tekrar Devreye Aldım.

6.1.7 Geliştirici Sürümü (Rom Kurulum Adımlarını Okuyarak Yükleyin)

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
sw33tking bendede bir tek kamera sorun yarattı bşka hiçbir sıkıntıya rastlamadım..normal kamera kullanılıyor sorun yok sadece kamera filtreleri ve sol tarafa çekince açılan seçeneklerdeki ayarlarla fotoğraf çekince kamera durdu hatası veriyo..ama normal çekimde sıkıntı yok..ayrıca araçlardaki kontrol et seçeneği bende çalışıyor..sürüm 6.1.7

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Arkadaşlar kolay gelsin ben bugün miui 6 kurdum 4 GB discoveryme.uzun uğraşlar sonucunda .şimdi sormak istediğim miui 7 yı sadece roomunu indirim zip dosyasını telefon hafızasına attip twrp ile yuklemem yeterli mi? Yoksa extradan bisey yapmam gerekoyor mi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar kolay gelsin ben bugün miui 6 kurdum 4 GB discoveryme.uzun uğraşlar sonucunda .şimdi sormak istediğim miui 7 yı sadece roomunu indirim zip dosyasını telefon hafızasına attip twrp ile yuklemem yeterli mi? Yoksa extradan bisey yapmam gerekoyor mi

twrp ile yüklemen yeterli

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Tesekkur ederim .son bi sorum olacak. Telefondan indirsem roomu sorun olmaz degilmi

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
teşekkur ederim yardımlarınız için roomu yükldim .. gmd update yok bulamadım ayrıca sarz çok erken bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt