Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
İlk başta saf miui romdu. Sonradan modifikasyon yapınca geliştirici sürümü aratmıyor. Sırf PURE arkadaşımıın isteği üzerine portladım. Güle güle kullanın ;)

Bu arada ROM dosyası güncellemiştir.

Hocam öncelikle kusura bakmayın cevap veremedim ve çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
Ve ben bazı istenmeyen sebeplerden dolayı eski telefonuma dönmek zorunda kaldım. Yaptığınız ROM'u ben "Samsung Galaxy - Win" telefonuma portlayabilir miyim acaba ?

emre85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Konular
4
Hocam romlarını çok beğeniyorum elinize sağlıkkkkk :)
sorum olacak "GMD Updater" uygulaması yüklü olarak gelmedi ??????
2) uygulama açılma ve geri yaparken uygulanan efekti kapatabilirmiyim ??????????

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam öncelikle kusura bakmayın cevap veremedim ve çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
Ve ben bazı istenmeyen sebeplerden dolayı eski telefonuma dönmek zorunda kaldım. Yaptığınız ROM'u ben "Samsung Galaxy - Win" telefonuma portlayabilir miyim acaba ?

haqanguven arkadaşımıza ulaş. Samsung Telefonlarda O Benden Daha Deneyimli ;)

Hocam romlarını çok beğeniyorum elinize sağlıkkkkk :)
sorum olacak "GMD Updater" uygulaması yüklü olarak gelmedi ??????
2) uygulama açılma ve geri yaparken uygulanan efekti kapatabilirmiyim ??????????

Çok Teşekkürler Ederim.
Bugün Arkadaş Telefonunu Getirdi Yeniden, İsteyen Olursa 6.1.7 Sürümünüde Portlayıp Verebilirim.

* Desteği Bitirdiğim İçin GMD UPDATER Kaldırıldı. Led Bildirimler İçin "Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Led ayarları"
* "Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri" Animasyon Hızlarını Düşür Veya Kapat ;)

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
haqanguven arkadaşımıza ulaş. Samsung Telefonlarda O Benden Daha Deneyimli ;)

Çok Teşekkürler Ederim.
Bugün Arkadaş Telefonunu Getirdi Yeniden, İsteyen Olursa 6.1.7 Sürümünüde Portlayıp Verebilirim.

* Desteği Bitirdiğim İçin GMD UPDATER Kaldırıldı. Led Bildirimler İçin "Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Led ayarları"
* "Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri" Animasyon Hızlarını Düşür Veya Kapat ;)
Attım port rehberi vazgeçti :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
MIUI V7 - 6.1.7 SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN;

Konuyu Oylarsanız (RATE) Seviniriz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

wertyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
gm discovery
Konular
0
merhaba benim şuan usb pc de çalışmıyor.Pc ye takınca sadece şarj oluyor. Yeni usb kablo alamıyorum. Nasıl root edip miui yi deneyebilirim. (DİSCOVERY 16 GB+ KİTKAT 4.4)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba benim şuan usb pc de çalışmıyor.Pc ye takınca sadece şarj oluyor. Yeni usb kablo alamıyorum. Nasıl root edip miui yi deneyebilirim. (DİSCOVERY 16 GB+ KİTKAT 4.4)

Frameroot adlı uygulaması ile rootlayıp, Mobileunce Tools Uygulaması ile Recovery Yükleyip, Sonra ilk mesajdaki veya bir üst mesajdaki romu indirip, telefona yükleyin. İlk mesajda yazılı olanları iyice okuyun sonra ;) Geniş anlatım ve yapılması gerekenler yazıyor.

Son düzenleme:

yusuppp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Konular
3
Hocam eline sağlık bir sorunum var dokunmatik arada sapıtıyor karnelden dolayı olabilir mi ?

wertyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
gm discovery
Konular
0
şimdi öncelikle hocam sorun şu; bende android 4.4.2 var o yüzden framaroot rootlamıyor. Pcye bağlanıp rootlanması gerekiyor. Ama şuan telefonda root kalıntısı var gibi bazen roott için izin ver yazio. Sonra 4.4 deki recovery mode hiçbir dosyayı flashlamıyor. Bu yüzden ne 4.2 jellybean a geçiş yapabiliyorum nede miui yi yükleyebiliyorum. İnstallation aborted yazıo hep. Uncltooldan da dediğiniz işlemi yapamadım şuan ne yapabilirim.

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
şimdi öncelikle hocam sorun şu; bende android 4.4.2 var o yüzden framaroot rootlamıyor. Pcye bağlanıp rootlanması gerekiyor. Ama şuan telefonda root kalıntısı var gibi bazen roott için izin ver yazio. Sonra 4.4 deki recovery mode hiçbir dosyayı flashlamıyor. Bu yüzden ne 4.2 jellybean a geçiş yapabiliyorum nede miui yi yükleyebiliyorum. İnstallation aborted yazıo hep. Uncltooldan da dediğiniz işlemi yapamadım şuan ne yapabilirim.
king root dene pc ye bğlanmana gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt