- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Redmi 3S
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 38
Öyle bir sorun yok bende.İndirilen temalarda gözükmüyo nedense hiçbi tema yok indirmiş olduğum
Öyle bir sorun yok bende.İndirilen temalarda gözükmüyo nedense hiçbi tema yok indirmiş olduğum
Hocam bende depolamada sorun var. Whatsappdan bile foto video indirirken yer yok diyor. Depolama aylarından harici seciyorum yine aynı. SD karta inmiyor.?Modifiyeli Hali ve Bir Kaç Hata Yüzünden Dün 1 Saat Sonra Yenilendi. Şu An Sadece Temalar Uygulaması "Özelleştir" Butonu Çıkmıyor. Oda Benden Kaynaklı Değil
Hocam bende depolamada sorun var. Whatsappdan bile foto video indirirken yer yok diyor. Depolama aylarından harici seciyorum yine aynı. SD karta inmiyor.?
Biliyorum. Hocam en büyük sorun bu. Rom ne olursa olsun dahili depolamaya indiriyor. 4gb cihazda dahilide yer mi kalır. Hocam imkân bulabilirsiniz bunu duzelttin lütfen. Tesekkur ederim.Şuan Bende GMD Telefon Olmadığı İçin Birşey Diyemiyorum. Arkadaşın Telefonunu Kullanarak Yapmıştım.
Biliyorum. Hocam en büyük sorun bu. Rom ne olursa olsun dahili depolamaya indiriyor. 4gb cihazda dahilide yer mi kalır. Hocam imkân bulabilirsiniz bunu duzelttin lütfen. Tesekkur ederim.
Uygulanan Modları nasıl kaldırabilirim?Hiçbir apk parçalanmadan, editlenmeden modlar uygulanıyor. İçindeki hiçbir apkya dokunulmamıştır
Uygulanan Modları nasıl kaldırabilirim?
Ben miui KK çıktığı günden beri whapsapp dan video gönderemiyorum. Özellikle de kırptıklarım hiçbir versiyonda gitmedi. Sizlerde de öyle mi?