MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

Mr.Simit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mr. Mi
Cihazım
XiaoMi
Konular
4
ilk mesajda bariz bir sekilde referans kodu paylasmissiniz ve bunu indirim aliyoruz diye bilmeyen arkadaslara öylesmis gibi anlatmisnizin sizi sorgulayacak degilim ama kimseyi yanlis bilgilendirmeyelim.
Forumda referansli link paylasmak serbestmi sizin yaptiginiz sekilde?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ynt: RE: MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

Mr.Simit' Alıntı:
ilk mesajda bariz bir sekilde referans kodu paylasmissiniz ve bunu indirim aliyoruz diye bilmeyen arkadaslara öylesmis gibi anlatmisnizin sizi sorgulayacak degilim ama kimseyi yanlis bilgilendirmeyelim.
Forumda referansli link paylasmak serbestmi sizin yaptiginiz sekilde?

Hocam galiba mesajı tam okumadiniz. İlk mesajda referans kodu da kodun ne ise yaradigi da hatta diger alisverislerde neden kullanilmasini rifa ettigimiz de yazılı zaten. Su an için banggood indirimi yok (bu da ozellikle gozden kacmasin ve art niyetli kullanicilar sacma mesajlar yazmasin diye buyuk kirmizi ve alti cizili yazildi) ancak banggood tarafından sitemize özel olarak verilen indirim kodlarında kodun geçerli olabilmesi için urun sepete eklenirken referans kodlu link kullanılarak eklenlenmesi gerekli. İlk mesajı biraz daha dikkatli okursanız anlayacaksınız...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
selamlar,
benim aldığım batarya bu gün elime geçti internette bulduğum bütün orjinallik testlerini geçti sadece şarj deşarj  imkanım olmadı aklıma takılan bir yer varresimlerde belirttiğim kutu içerisindeki yerler neden 6650 mah görünüyor bir açıklama getirebilir misiniz iade mi etmeliyim yardımcı olabilir misiniz?

not: bir konuya yeni yorum yazıldığında konu abonesi olsanız bile mail olarak ileti gelmiyor bilginize !
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
deepblue' Alıntı:
selamlar,
benim aldığım batarya bu gün elime geçti internette bulduğum bütün orjinallik testlerini geçti sadece şarj deşarj  imkanım olmadı aklıma takılan bir yer varresimlerde belirttiğim kutu içerisindeki yerler neden 6650 mah görünüyor bir açıklama getirebilir misiniz iade mi etmeliyim yardımcı olabilir misiniz?

not: bir konuya yeni yorum yazıldığında konu abonesi olsanız bile mail olarak ileti gelmiyor bilginize !

Sizin powerbank benim elimdeki powerbank'ten çok farklı. Etiketleri birbirleriyle alakasız, powerbank üzerindeki etiket farklı. Benim 10400 konusundaki resimlerden de göreceğiniz üzere birbirleriyle alakaları yok. Ancak bu demek değil ki sizinki sahtedir. Yeni üretilen cihazlar bu şekilde piyasaya sunulmaya başlanmış olabilir. En emin yol içini açıp pilleri kontrol etmek olacaktır.

7000'li bir rakam yazıyor olsa reel değerini yazmışlar diyeceğim ama 6650mAh çok düşük bir rakam. Anlayamadım.
Reel bir test yapmanın zamanı geldi sanırım.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Testi tamamladım. Deşarj direncini aldıktan sonra bir türlü ölçüm yapmaya fırsat bulamamıştım. Bu vesileyle testi yapmış oldum. 
10400mAh modelinin tam olarak deşarjı sırasında harcanan enerji resimlerden de görebileceğiniz gibi 6440mAh. SOn resimdeki diğer kabloyu takmamın nedeni, powerbank tam olarak boşaldığı için ölçü aletine enerji gidemediği için harici güç bağlamak zorunda kalmam.

attachment.php

attachment.php

Bu durumda yukarıda yazan 6650mAh değeri, cihazın tam olarak verebildiği güç değeri gözüküyor. Şu anda şarja taktım. Bakalım ne kadar dolacak. Dolduğunda onu da mesaja ekleyeceğim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu resimde de powerbank'in tam olarak dolması için gereken enerji miktarını görüyoruz: 9865mAh
Powerbank'i sanıyorum 1 seneden fazla oldu yada o civarda. 

attachment.php

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sizin orjinal bataryanız bile 1 yıl sonra bu değeri veriyorsa bana gelen batarya büyük ihtimal orjinal, zaten mesajımın başındada yazdım bütün orjinallik testlerini geçtiğini ve sadece telefonumu kaç defa doldurabileceğini test etmedim nasipse bu gün başlayacağım deşarj olayına; bilgilendirmeniz içimi rahatlattı :) demekki banggod sitesinden alışveriş yapılabilir bir ricam daha var, konuya üye olduğumuz halde yeni yorum yazıldığında mail adresimize mail düşmüyor nedendir?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
deepblue' Alıntı:
hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sizin orjinal bataryanız bile 1 yıl sonra bu değeri veriyorsa bana gelen batarya büyük ihtimal orjinal, zaten mesajımın başındada yazdım bütün orjinallik testlerini geçtiğini ve sadece telefonumu kaç defa doldurabileceğini test etmedim nasipse bu gün başlayacağım deşarj olayına; bilgilendirmeniz içimi rahatlattı :) demekki banggod sitesinden alışveriş yapılabilir bir ricam daha var, konuya üye olduğumuz halde yeni yorum yazıldığında mail adresimize mail düşmüyor nedendir?

Banggood, Geekbuying, ibuygou güvenilir sitelerdir. Bu güvenirlikleri de elbetteki orjinal ürünler satmalarıyla, en azından ben sadece Xiaomi'yi takip ettiğim için Xiaomi ürünlerini orjinal satmalarıyla, müşterilerine olan yaklaşımlarıyla ön plana çıkmaktadır. Ben henüz bu sitelerle problem yaşayan yada çözüme ulaştırılmayan bir problem görmedim.

Forumla ilgili konulara @Hiddenking hocam bakıyor. Bu mesajı görecektir. 

Üst Alt