MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
sayın adminlerim banggod kuponu varmı elinizde? varsa mesajla atabilirmisiniz 40 $ civarı bi ürün alıcam :) şimdiden teşekkürler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Banggood bugün birçok ürünü indirimli veriyor. Gerçi dolar 3 TL'yi geçmişken bir anlamı varmı yokmu orası tartışılır. Ancak alışveriş yapacaklar için uygun birşeyler bulunabilir. Snap denen ürünler çok ucuz ama vakit geldiğinde site kilitleniyor. Açıldığında ise satıldı ibaresi görünüyor :)
Normal ürünlerde de güzel indirimler var. Mesela gece görüşlü olan Ant kamera 29,99$

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
chatin_62 hocam şu gece görüşü olan Ant kameranin dahili hazfızasi varmi, veya MicroSD girişi felan. Ha birde sürükli olarak elektrik şebekesine bağlı olarak çalışır herhalde. Doğru mu düşünüyom siz ne dersiniz bu konuda?

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Affedersiniz iyi bakmamışım 32GB microSD destekliyormuş. Ama elekrtik kablosuna daimi olarak bağlı olarak çalışər herhalde dahili bataryası olmaz....

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
mv_9522, sanıyorum devamlı elektriğe bağlı olması gerekiyor. Ama birçok resimde kablosuz olduğunu da görüyorum. Belki ufak bir bataryası olabilir. Gelince göreceğim. Genelde kapı önlerine koyuyorlar internetteki kaynaklarda. Ancak ben bebek için kullanmayı düşünüyorum. Adaptörle bağlı olacak.
1 aya kadar ikisi de gelirler. :)

Sent from my MI PAD using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
mv_9522, sanıyorum devamlı elektriğe bağlı olması gerekiyor. Ama birçok resimde kablosuz olduğunu da görüyorum. Belki ufak bir bataryası olabilir. Gelince göreceğim. Genelde kapı önlerine koyuyorlar internetteki kaynaklarda. Ancak ben bebek için kullanmayı düşünüyorum. Adaptörle bağlı olacak.
1 aya kadar ikisi de gelirler. :)

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Hocam torun mu? :D Şimdiden hayırlı olsun. Hatta erkek olursa göbek adını Hugo koyalım? :P

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Yok kızım. :)
18 sene sonra yeniden babalık duygusu nasıl olacak merak ettim. :)

chatin_62 hocam Allah analı babalı büyütsün...
hocam dün bende Ant kamera sipariş verdim. Ama siz adaptörde deniniz. Ayrıca olarakmı aldınız? linkini vere bilirmisiniz bi bakayım. Yani kamerayı adaptöre bağlı olarakmı çalıştıracakmısınız?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chatin_62 hocam Allah analı babalı büyütsün...
hocam dün bende Ant kamera sipariş verdim. Ama siz adaptörde deniniz. Ayrıca olarakmı aldınız? linkini vere bilirmisiniz bi bakayım. Yani kamerayı adaptöre bağlı olarakmı çalıştıracakmısınız?
Amin hocam.
Adaptörü ayrıca sipariş etmedim. Herhalde beraberinde geliyordur diye düşünüyordum. Açıkçası şimdi içime kurt düştü. Aslında unboxing videolarına bakmak lazım. Yoksa da 5V 1A bir Adaptörü kullanabiliriz sanıyorum. Tabi cihaz gelip nasıl bir adaptör gerektiğini görmeden birşey söylemek yanlış.

Üst Alt