MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
HiddeNKinG' Alıntı:
@deepblue kullanıcı panelinden mail ile bilgilendirmeyi aciniz.

konuya yorum yazıldığında konuya otomatik üye olunur zannediyodum demek ki açmak lazımmış, bilgilendirme için teşekkür ederim

afanesavo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Konular
3
Merhaba iki tane 10400 luk powerbank alacağım indirim çeki mevcut mu ya da en uygun nereden alabilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
afanesavo' Alıntı:
Merhaba iki tane 10400 luk powerbank alacağım indirim çeki mevcut mu ya da en uygun nereden alabilirim

Hocam elimde şu anda sadece ibuygou'dan indirim kuponu var ama orada pahalı. En uygun fiyat banggod'da fakat onlar da geçen hafta zam yaptılar. 14 küsür dolardan 17 dolara çıkardılar. Eğer acil değilse bence biraz bekleyin nasıl olsa güvenilir bir satıcı indirim yapacaktır. Eğer acilse de şu an banggood'dan almanızı tavsiye edebilirim.

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html?p=D609101332501201503X

gokturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahir
Cihazım
Note12 Pro 5G
Konular
1
Arkadaşlar global.mi.com da fiyat gayet makul ve 3 alım yapında kargoda bedava fakat adres seçiminde Türkiye yok :(

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
gokturk' Alıntı:
Arkadaşlar global.mi.com da fiyat gayet makul ve 3 alım yapında kargoda bedava fakat adres seçiminde Türkiye yok :(

We currently ship to street addresses in Germany, the United Kingdom, France and the United States, including Hawaii and Alaska.

Şimdilik sadece Almanya, İngiltere, Fransa ve ABD'ye (Alaska ve Hawaii dahil) gönderim varmış.

kerem1001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kerem
Konular
1
Hocam banggood için indirim kuponları hakkında bir gelişme var mı?

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
şu an 10000 mah de çok güzel indirim var kur 2.687 tavsiye ederim arkadaşlar, bende bu siteden alış-veriş yaptım 10400 mah olan modeli 46 tl maliyetle aldım ve şimdilik orj. gibi duruyor :) tavsiye olunur

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
selamlar, aldığım cihazı full doldurarak yaptığım testte telefonumu 3 defa tam şarj yaptı, telefonumun bataryası % 5-10 seviyelerinde iken dolum yaptırdım ve telefonumun interneti açıktı aslına bakarsanız içinde bir yarım şarj daha yapacak enerji kalmasını beklerdim ama olmadı 10400 mah değerinin %93 verimlilikle çalışması remsmi açıklamasında mevcuttu ama daha randımanlı çalışması için bir kaç dolum daha mı gerçekleştirmek gerekiyor anlamış değilim
matematik hesabıyla
10400 x 0,93 =9672 mah yapar; benim telefonum için 3 defa tam dolum hesabı şu şekilde 2600x3=7800 mah
hesapta bir yanlışlık varsa söyleyin

sormak istediğim birde soru var, bu şarj istasyonunu kaç saat şarjda kalması gerekir?
ben ne olur ne olmaz 10 saat şarjda tutuyorum, kullandığım şarj aleti de şu
http://www.sony.com.tr/electronics/degistirilebilir-objektifli-fotograf-makineleri-tasinabilir-sarj-cihazlari/cp-ad2

Üst Alt