Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

• Konbuyu başlatan cantara
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 295
  • Görüntüleme 42K

hohenheim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
iPhone 6
Meslek
Mühendis
Konular
1
Daha önce forumda çok tartışıldı ama tekrardan Adaptör konusuna bir açıklık getirelim.
Qualcomm Quick Charge 3.0 (QC3.0) özelliği olan cihazlarda doğal olarak QC3.0 destekli adaptör bulunmaktadır. Xiaomi bu adaptörü sadece bizim Amerikan prizi dediğimiz şekilde üretmektedir. Bizim prizlere uyan Euro tipi adaptör sadece QC2.0 destekli olarak üretilmiştir. İthalatçı firmalardan bazıları güya bizim prizlere uysun diye kutulara QC3.0 adaptör yerine Euro tipli QC2.0 adaptör koydurmuşlar. Şahsen ben birkaç liralık bir dönüştürücü ile telefonumun özelliğine sahip bir adaptör kullanmak yerine daha eski sistem bir adaptörü kabul etmem. İşte bazı İthalatçılar da benim gibi düşündükleri için cihazlara orjinal adaptörlerini koyarak pakete bir dönüştürücü dahil edip satışa sunuyorlar.
İşte bazı cihazlarda Euro tip bazılarında Amerikan tip adaptör bulunmasının sebebi budur.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklamanız için teşekkür ederim. En azından mantıklı bir açıklaması varmış. Xiaomi'nin EU model QC3.0 adaptör üretmemesi de ilginç bir durum.

Telefonu önceki gün sitenin satış sayfası üzerinden sipariş ettim. Bu sabah da teslim aldım. Şu an deniyorum. Kamera açıkken metal çerçevenin hissedilir derecede ısındığını farkettim. Bu genel bir durum mu acaba? Aşırı ısınma problemi yoktur umarım.

hohenheim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
iPhone 6
Meslek
Mühendis
Konular
1
iyi forumlar hocam iade işleyişi nasıl oldu acaba ekranla ilgili bende sorun yaşadım 1 haftalık cihazı geri almadılar üstelik üstündeki fabrikasyon jelatinini bile sökmediğim halde.
ayrıca hepsiburadan aldığım mi5 üzerinde global beta rom vardı, cepporttan aldığım üründe ise global stabil rom vardı bunların rom yüklemesi ithalatçı tarafından mı yapılıyor.

Benim cihazımda donma problemi vardı. Belki o nedenle kabul etmiş de olabilirler. Ben 1 Aralık'ta sipariş etmiştim. Cihaz daha ilk açılış ayarlarında donma yapmıştı. Sık sık yapınca pek kullanmadım ve hemen durumu Hepsiburada'ya bildirdim. İade talebi yaparak geri gönderdim. 9 Aralık'ta hesabıma iade bedeli yatırılmış. Neyse ki kısa sürede ve sorunsuz atlattım.

Bana HB'dan gelen cihazda Global ROM yoktu, MIUI 7 ve sürüm numarasında fazladan bir 0 hanesi vardı. O yüzden elle dahi ROM atılamıyordu. BL kilidi açma gibi çok uğraşlı yöntemler gerekiyordu. Bu sabah cepport'tan sipariş ettiğim telefon geldi. Sorun yok gibi görünüyor. İçine Global beta ROM yüklemişler. Hemen güncelleme uyarısı verdi. Son sürüme yükleyip kontrol edeceğim.

ocak1989

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ÜMİT
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
1
Hayırlı olsun . Şuanda cihazlar tedarik sürecinde galiba sipariş verdik ama kargo süresi 3-7 gün diyor .. Umarım gri rengi de gelir

Citizengmbh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Mi 5 s 64 gb ne zaman gelecek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erraynn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Samsungnote3
Konular
0
NOTE 3 PRO SATIŞINIZ OLACAK MI?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
Hayırlı olsun . Şuanda cihazlar tedarik sürecinde galiba sipariş verdik ama kargo süresi 3-7 gün diyor .. Umarım gri rengi de gelir

Mi5s ve Mi Max modeli için 3-7 gün hocam ürünler gümrükten gelir gelmez kargolanacak. Ama hepsi Gold

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
NOTE 3 PRO SATIŞINIZ OLACAK MI?

Eğer uygun fiyatlı ithal edebilsek evet hocam. Şuan mevcut fiyatlar ile 950 liradan aşağı olması zor. O cihaz için o fiyatı biz uygun görmediğimiz için beklemede

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
Cihazları alırken neden gold modelini alıyorsunuz alternetif yok mu acaba. Neden siyah renk siparişleri vermiyorsunuz? Acaba diğer ülkeler dede beyaz gold ile siyah arasında bu kadar fiyat uçurumu varmı? Mi5s 64 gb beklemedeyiz.Ayrıca n11 satışlarına da ağırlık verirseniz sevinirim. Hangisinde puan kampanyası olursa oradan alışveriş yaparız.

Üst Alt