Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

• Konbuyu başlatan cantara
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 295
  • Görüntüleme 42K

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oda biraz riskli galiba şu anki bilgilerimle yanlış bir şey yaparsam çözmek için bayağı uğraşırım. Peki beta romda kalırsam yeni bir stable rom çıktığı zaman onu otomatik yükleyecek mi?
Cevabınız için teşekkür ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Orda birçok diğerinin cevabını bulacaksınız.
Sadece beta güncellemeleri alabilirsiniz şu anda. Stabil rom yüklerseniz o zaman stabil güncelleme alabilirsiniz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
Bende n11 newport mağazasından siparişi vererek aranıza katılmış bulunuyorum yarın kargoya verilirse cihaz cumaya gelir bir aksilik olmazsa. Cihaz ilk geldiğinde yapmam gerekenler konusunda bana yarımcı olursanız sevinirim arkadaşlar hangi uygulamalar devre dışı bırakılır vs.

Birde global beta romda gelirse global stabil roma güncelleme konusundada yardımcı olursunuz umarım ve ben bu şekilde global stabil roma geçersem bundan sonra güncellemelerde stabil rom içinmi gelir yoksa yine beta rom olarak güncelleme gelmeye devam mı eder?

Birde bootloader kilidi açılması mı lazım gelir gelmez başvuruyu yapma konusundada yardımlarınıza ihtiyacım olur birde mi hesabı nedir onuda telefon üzerinden alabiliyor muyuz?

Edit: Ben telefonu alıp ilk etapta rom root vs uğraşmadan kendi güncellemeleriyle telefonu kullanmak istiyorum bunuda belirteyim stabil en kararlı rom hangisiyse onları kullanmak isterim belki ileride rom root işlerine bakarım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler...

Edit: Birde hattım vodafone umarım sorun yaşamam.

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Orda birçok diğerinin cevabını bulacaksınız.
Sadece beta güncellemeleri alabilirsiniz şu anda. Stabil rom yüklerseniz o zaman stabil güncelleme alabilirsiniz.

Hocam bende sipariş verdim cihaz gelecekte peki güncelleyiciden stabil rom yüklersek bundan sonra stabil güncellemeleri alır mı? İlla stabil rommu yüklememiz lazım ve bu stabil romu nasıl yükleriz cihaz geldiğinde yardımcı olur musunuz stabil kararlı rom yüklersek ondan sonra stabil olarak güncellemeleri alabililiriz değilmi?

Birde bu geçiş işlemini rootsuz yapabilir miyiz? Root atmak istemiyorum cihaza bootloader kilidinimi açmak gerekir rootsuz stabil rom yüklemek için? Birde eu rom varmış bunun için kesin olarak root gerekir sanırım?

haylas55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
GM4G-Mİ MAX
Konular
3
Mi max cat kaç yani ne kadar indirme yükleme hızı nı destekliyor bi bilgi bulamadım kusura bakmayın buraya yazdım

gerezli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
mi 5
Konular
1

Dünden beri araştırıyorum foruma bakıyorum fakat bi sorunun birden fazla cevabının olması ilk defa miui kullanıyor olmam yanlış yapma endişesi vs. sebepler kararsız kalmama neden oluyor. Bazıları güncelleyiciden yaparsam hata alacağımı yazmış, fastboot rom için ise bl kilidini açtırmam ve 64 bit bilgisayarım olması gerekiyormuş vs.
Aslında ben bu işlerle uğraşmamak için cepport mağazasından almıştım ama şu an çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Miuitürkiye destekli olması bi şey ifade etmiyormuş demekki diye düşünmeye başladım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Teşekkür ediyor, Hayırlı geceler diliyorum.

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
Dünden beri araştırıyorum foruma bakıyorum fakat bi sorunun birden fazla cevabının olması ilk defa miui kullanıyor olmam yanlış yapma endişesi vs. sebepler kararsız kalmama neden oluyor. Bazıları güncelleyiciden yaparsam hata alacağımı yazmış, fastboot rom için ise bl kilidini açtırmam ve 64 bit bilgisayarım olması gerekiyormuş vs.
Aslında ben bu işlerle uğraşmamak için cepport mağazasından almıştım ama şu an çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Miuitürkiye destekli olması bi şey ifade etmiyormuş demekki diye düşünmeye başladım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Teşekkür ediyor, Hayırlı geceler diliyorum.

Bende bu sorularının cevabını merak ediyorum benim sorum net telefon büyük ihtimal beta romla gelecek. Ben bu telefonu miui 8 8.0.2.0 kararlı stabil roma nasıl yükseltirim? Bunun için root gerekirmi bootloader kilidinin açık olması ve mi hesabımın olmasımı gerekir? Güncelleyiciden stabil roma güncellersek bundan sonra stabil olarak güncellemeleri alabilir miyiz? Bu konularda yardımcı olunursa ikimizede cevap olur.

Sorularımızı yanıtsız bırakmayacaklarına inanıyorum teşekkürler şimdiden.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.341

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.341
Oda biraz riskli galiba şu anki bilgilerimle yanlış bir şey yaparsam çözmek için bayağı uğraşırım. Peki beta romda kalırsam yeni bir stable rom çıktığı zaman onu otomatik yükleyecek mi?

Güncelleme geldikçe almaya devam eder hocam geliştiri olarak size çok sorun çıkaracak bir durum değil

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.341

Hocam özel mesaj atin yardımcı olurum ben size kolay bir işlem hallederiz

Üst Alt