Merhaba arkadaşlar,
Bu ay başında başlatarak 20 Eylülde katılımları sona eren MIUI Türkiye Fotoğraf yarışmamızın kazananları belli oldu. İlgili konu :
Yarışma - [MADALYA] MIUI Türkiye Fotoğraf Yarışması
Öncelikle yarışmamıza sponsor olan
cepport 'a, juri üyelerimiz
ft81 ,
msy ve
aLLMeTaLLiCa 'ya çok teşekkürler.
Tüm jüri üyelerimizi fazlasıyla zorlayan harika fotoğraflar vardı. Gerçekten karar vermek hepimiz için çok zor oldu. Evet ilk 3 için belirli bir sıralama yaptık fakat çok çok beğenmemize rağmen sıralamaya alamadığımız pek çok fotoğraf bulunuyor. Bunların içinden bazılarını ise sizlere göstermemek, isimlerini anmamak büyük haksızlık olacaktı. Bu nedenle 3.lük ödülümüzü birden fazla arkadaşımıza paylaştırmak daha uygun göründü. Her neyse daha fazla uzatmadan hemen kazananlarımızı açıklayalım
Kazananlar
Forum Yarışması
1. Mi5s telefonu ile çekmiş olduğu duvar kağıdı tadındaki fotoğrafı ile @clonetrooper Onurcan Yaman
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2. olan arkadaşımız ise @orbit68 Oral Erlat. Kendisi yarışmamıza iki ayrı fotoğrafı ile katıldı ve bizler hangisini seçeceğimize karar veremedik bu nedenle her ikisini de buraya ekliyorum.
3.lerimiz ise Mi5s Plus'ı ve muhteşem makro çekimi ile @Dr.Freeman Okan Çömlek, Mi5 Prime ile destansı bir manzara yakalayan @methan1453 Ahmet Orhan ve Mi5s'i ile her iki fotoğrafı ile de harikalar yaratan (keşke ilk fotoğrafıta resmi bozan o kafalar olmasaymış...) @nedimvtnsvr Nedim Vatansever oldu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yarışmasında ise daha önce de belirttiğimiz üzere bizlerin bir müdahalesi olmadı. Kimin fotoğrafı daha fazla beğeni almış ise o kazandı. O yüzden benim için çok rahat oldu
Keşke sadece
yarışmasına katılan arkadaşlarımız forum yarışmasına katılsalardı. Resimleri incelerken nasıl bu kadar az beğeni alı diyerek şaşırdığım çok fazla fotoğraf oldu...
Facebook üzerindeki yarışmamızda en çok beğeni alan fotoğraflar ise
1.
2.
3.
Yedek Kazanan :
Yalnız burada şöyle bir durum var... 2. olan Oral Erlat arkadaşımız forum yarışmasında da dereceye girdi. Sadece tek bir yarışmada derece yapılabileceği için kendisinden bir seçim yapmasını rica edeceğiz. Eğer ki facebook yarışmasını seçer ise forum yarışmamızın üçüncülerinden biri ikinci, eğer forum yarışmasını seçer ise yedek kazanımız dereceye girecek.
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Lütfen ödüllerinizi almak için bana özel mesaj ile ulaşın arkadaşlar