Bu fotoğraf. myasins isimli arkadaşı diyorsunuz sanırım cantara hocam. bari dereceye girseydim :)
M myasins Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım yasin Cihazım mi5 Yaş 26 Konum konya Katılım 3 Ağustos 2017 Konular 1 Mesajlar 12 Tepkime puanı 3 Puanları 3 29 Eylül 2017 #31 msy' Alıntı: Bu fotoğraf. myasins isimli arkadaşı diyorsunuz sanırım cantara hocam. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... bari dereceye girseydim
msy' Alıntı: Bu fotoğraf. myasins isimli arkadaşı diyorsunuz sanırım cantara hocam. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... bari dereceye girseydim
By.TRabZonLu™ [☾★ ] ɑվվılժıՀ Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Oflu Cihazım iPhone 15 Pro M Konum Trabzon Katılım 4 Mayıs 2014 Konular 498 Mesajlar 6.837 Tepkime puanı 7.982 Puanları 438 29 Eylül 2017 #32 msy' Alıntı: Muhteşem yerler gerçekten şanslısınız. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten şanslıyız. Böyle bir doğa temiz hava harika insanlar. Memleketimin her yeri bambaşka
msy' Alıntı: Muhteşem yerler gerçekten şanslısınız. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten şanslıyız. Böyle bir doğa temiz hava harika insanlar. Memleketimin her yeri bambaşka
Dr.Freeman Prepare for unforeseen consequences... Yeni Üye MIUI Sever Adım Gordon Cihazım Lg G2 Yaş 31 Konum istanbul Katılım 21 Şubat 2017 Konular 0 Mesajlar 9 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Ekim 2017 #33 Çok uzak kaldım yeni gördüm sonucu Teşekkürler