- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Sisteminizde java yüklü mü hocam?Arkadaşlar gurubunuz disinda yardım etmiyormusunuz?
Sisteminizde java yüklü mü hocam?Arkadaşlar gurubunuz disinda yardım etmiyormusunuz?
Ewet Java yüklü üstad tikliyorum program hiç açılmıyor uyumlulukta denedim açılmıyor.. yardım ederseniz sevinirim ustadSisteminizde java yüklü mü hocam?
PC niz ile ilgili bir durum hocam. PC güncellemelerinizi ve Java sürümünü kontrol eder misiniz? Açılmamasının tek sebebi bunlar.Ewet Java yüklü üstad tikliyorum program hiç açılmıyor uyumlulukta denedim açılmıyor.. yardım ederseniz sevinirim ustad
Üstad win10 kursam bu problemi yasarmiyim gene ?PC niz ile ilgili bir durum hocam. PC güncellemelerinizi ve Java sürümünü kontrol eder misiniz? Açılmamasının tek sebebi bunlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende şu anda sorun yok hocam, deneyebilirsinizÜstad win10 kursam bu problemi yasarmiyim gene ?
Hafta sonu kurup bu deneyim teşekkürler ustadBende şu anda sorun yok hocam, deneyebilirsiniz
Rica ederim, geri dönüşünüzü bekleriz hocam.Tamm
Hafta sonu kurup bu deneyim teşekkürler ustad
Allah razı olsunRica ederim, geri dönüşünüzü bekleriz hocam.
bu paylaşımı yapan arkadaş biraz bencil. başka tema yapımcılarına yazarsan yardımcı olurlar. daha önce ben de cevap alamamıştım kendisinden.Arkadaşlar gurubunuz disinda yardım etmiyormusunuz?
Kusuruma bakmayın bi kaç gurupta bulundum kimse yardımcı olmadı grup dışında kimseyle bilgi alışverişinde bulunmuyorlardi. Bi kaç sayfada böyle görünce bende sorayım dedim. Sadece sordum kimsiyi rencide etmek deyildi benim amacım tekrar kusuruma bakmayın arkadaşlar alınan incinen varsa özür dilerimbu paylaşımı yapan arkadaş biraz bencil. başka tema yapımcılarına yazarsan yardımcı olurlar. daha önce ben de cevap alamamıştım kendisinden.
diğer arkadaş görmüş zaten. mesajları fark etmedim. halletmene sevindim.