- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 3
evet yazdım zaten hocam 9.5.4.09.5.4.0 mı?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet yazdım zaten hocam 9.5.4.09.5.4.0 mı?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son cihaz güncellemesi 9.5.3.0 değil mi? 9.5.4.0 Nisan ayı civarı gelecek deniyordu o yüzdenevet yazdım zaten hocam 9.5.4.0
Son durum bu beklemedeyim. Sizce herşey normal mi.? Mail adresimi kontrol ediyorum daha gelen giden yok. Acaba tema paylaşımı yapmak gerekir mi.? Yapacaksak özgün mü olmalı.?Hocam bu işlemleri PC üzerinden yaparsanız daha sağlıklı olacaktır. Hata mesajını çeviri üzerinden bakabilirsiniz.
Yeni hesap açmama rağmen hala 3.parti hatası alıyorum. Mi6 global beta 8.3.22Son durum bu beklemedeyim. Sizce herşey normal mi.? Mail adresimi kontrol ediyorum daha gelen giden yok. Acaba tema paylaşımı yapmak gerekir mi.? Yapacaksak özgün mü olmalı.?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız doğru bir şey değil. En azından tema sahibi ile iletişime geçip izin alabilirdiniz. Uzun sürmesinin sebebi temanın farklı bir kişi tarafından yapıldığı fark edilir veya o kişinin izni olmadan yüklediğiniz için sizin hesabınız bloke edebilirler. Ben ve bir çok arkadaşımızın temaları bu şekilde yüklendi, yükleyen kişilerin hesapları tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı.
Başkasının temasını yüklerken izin aldınız mı tema sahibinden? Yaptığınızın emek hırsızlığı olduğunun farkında mısınız?