Ottoman hocam designer olmma rağmen 3 parti hatası alıyorum. bu son güncellemeyle mi ilgili dersiniz çözümü varmıdır.?Aynen hocam siz daha önce Desinger olmuşsunuz zaten
Sizden de hocam. İnşallah.Allah razı olsun kardeş, başvurduk inşallah sonucumuz gelir bi an önce
Son güncelleme ile ilgili değil hocam bende de son sürüm var ama böyle bir hata almıyorum. Konudaki mesajlarda bununla ilgili çözümler var onları bir okuyun isterseniz.Ottoman hocam designer olmma rağmen 3 parti hatası alıyorum. bu son güncellemeyle mi ilgili dersiniz çözümü varmıdır.?
Global romlarda yazı tipini değiştirmezsiniz hocam. Sadece içinde yazı tipi bulunduran temaları yüklediğiniz zaman değişir.Arkadaşlar mi6 cihazımın yazı tipini değiştirmek için kayıt olup başvuru sonucunu beklemem gerekiyor mu?
Ne yaptıysam yazı tipi değiştiremedim.
Haydaa hadi yaGlobal romlarda yazı tipini değiştirmezsiniz hocam. Sadece içinde yazı tipi bulunduran temaları yüklediğiniz zaman değişir.
Doğrudur hocam Miui tabanlı Custom romlarda sıkıntı yaşamazsınız. Tabi bunları yüklemeniz için BL açık olması ve telefonunuzda twrp yüklü olması gerekir bu bilgiyi de eklemekte fayda var.Arkadaşlar birkez daha yazayım.
Şayet rahatlıkla,tema yazı tipi değiştirmek sitiyorsanız bunun en kolayı miui tabanlı rom'lar yüklemek(epic rom, miui pro vb).forumda konusu var illaki cihazınıza uygun olanı vardır.
zaten taban miui olduğu içinde kullanımdada fark yok.
kaç zil sesi, UHD Wallppaer ekledim ben sayısını unttum, hiçbir şekilde beceremedim.
Garanti Delta Servis ise BL kilidinin açılması, problem teşkil etmez hocam.Arkadaşlar bu tip rom, bl, twrp vs. Gibi şeylere yabancı olduğum için pek girişmek istemiyorum işin açıkçası.
Ola ki yaptım diyelim. Cihazın garantisinde sorun oluşur mu?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi