Tema MIUI Theme Designer Türkçe Anlatım

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
ben tema tasarımcına üye olmuştum tlf nu aldığımda şimdi tlf sıfırladım temayı içeri aktarıyorum uygula deyince 3.partı hatası veriyor üyeliğim var

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
ben tema tasarımcına üye olmuştum tlf nu aldığımda şimdi tlf sıfırladım temayı içeri aktarıyorum uygula deyince 3.partı hatası veriyor üyeliğim var
119. Mesajdan sonra okuyabilirsin hocam :)

oktayakgoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 4
Konular
3
o kadar uğraştım bağlayamadım telefonu. showapps yükleniyor vs ama bir türlü bağlanamadım. showapps manuel yükledim yine olmadı. bunun bir olayı var mı

oktayakgoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 4
Konular
3
Yardım etmeyeceksiniz sanırım. Yinede teşekkürler

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
o kadar uğraştım bağlayamadım telefonu. showapps yükleniyor vs ama bir türlü bağlanamadım. showapps manuel yükledim yine olmadı. bunun bir olayı var mı
Ne yaparken bu hatayı alıyorsunuz. Tema yapımında mı? Çünkü Desinger üyeliğinde böyle bir hata yok hocam.

oktayakgoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 4
Konular
3
6.6.30 olan sürümü indirdim. uygulamayı açıyorum telefonu bağlıyorum usb hata ayıklaması açık bir şekilde. bağlanıyor izinler istiyor showapps diye bir uygulama yüklemek istiyor herşeye izin veriyorum. tema programında bağlanamadı gibi bir hata alıyorum. mesela ev ikonuna tıklıyorum telefondan bilgileri almak istiyor evet diyorum alamıyor bilgileri. import resources from phone yazan pencereden bahsediyorum.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
6.6.30 olan sürümü indirdim. uygulamayı açıyorum telefonu bağlıyorum usb hata ayıklaması açık bir şekilde. bağlanıyor izinler istiyor showapps diye bir uygulama yüklemek istiyor herşeye izin veriyorum. tema programında bağlanamadı gibi bir hata alıyorum. mesela ev ikonuna tıklıyorum telefondan bilgileri almak istiyor evet diyorum alamıyor bilgileri. import resources from phone yazan pencereden bahsediyorum.
Hocam bende bundan bahsediyorum Desinger da böyle bir işlem yapmıyoruz. İlk mesajı dikkatlice okuyunuz herhangi bir şekilde telefonunuzda hiç bir işlem yapmıyoruz. Sanırım siz tema yapmak istiyorsunuz.

oktayakgoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 4
Konular
3
Hocam bende bundan bahsediyorum Desinger da böyle bir işlem yapmıyoruz. İlk mesajı dikkatlice okuyunuz herhangi bir şekilde telefonunuzda hiç bir işlem yapmıyoruz. Sanırım siz tema yapmak istiyorsunuz.

hocam pardon yanlış konuya sormuşum. evet tema yapmak istiyorum. fakat dediğim gibi theme editör ile bir türlü bağlantı olmadı telefon ile başlayamadım.

Üst Alt