Uygulama MIUI Temaları v3.0.0

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Tamam reklam olmalı emeğe saygı, aşağıda yukarıda sabit olabilir hadi ara sıra tam ekranda gözüksün ama kardeşim reklamlar nefes aldırmıyor ki ha bire zıp zıp tam ekran reklam açılıyor uygulamayı kullanmak ızdırap yeminle. Reklam konusunda başka bir düzenleme getirilmesi gerekiyor.
Birde Türkçe dil desteği göremedim oda garip geldi.

Reklam konusunda iki üc defa düzenlemeye gittim, son yaptığım düzenlemeden sonra ki 1 ayı geçti, siz hariç dünya genelinde bile günde 400 - 500 indirme sayısına rağmen şikayet edeni görmedim. Reklamlardan hoşlanmıyorsanız bir reklam engelleyici kullanabilirsiniz.

Bu global bir uygulama ve toplarsanız herkesin aşina olduğu bir kaç kelimeyi geçmeyen bir uygulama diyaloğu var, o yüzden gerek görmedim.

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
güzel bir uygulama olmuş emeğinize sağlık ama şu üçüncü parti kaynaklardan gelen hatası yüzünden kullanamıyorum üç tane tema indirdim üçünüde kuramadım hata yüzünden

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
güzel bir uygulama olmuş emeğinize sağlık ama şu üçüncü parti kaynaklardan gelen hatası yüzünden kullanamıyorum üç tane tema indirdim üçünüde kuramadım hata yüzünden

MIUI tema editörü ile yüklemeyi denediniz mi?
[doublepost=1525760964,1525760712][/doublepost]Tamam baktım o konudan geliyormuşsunuz zaten. Bu durumda iki seçenek kalıyor, ya Miui designer hesabı almanız gerekiyor yada miuipro gibi hesap gerektirmeden temaları uygulayan custom bir rom kurmanız gerekiyor..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
MIUI tema editörü ile yüklemeyi denediniz mi?
[doublepost=1525760964,1525760712][/doublepost]Tamam baktım o konudan geliyormuşsunuz zaten. Bu durumda iki seçenek kalıyor, ya Miui designer hesabı almanız gerekiyor yada miuipro gibi hesap gerektirmeden temaları uygulayan custom bir rom kurmanız gerekiyor..

Hocam Artik Miui Designer hesabı da yemiyor. Tema Upload edip Gelistirici olmanız gerekiyor ne yazıkki.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Hocam Artik Miui Designer hesabı da yemiyor. Tema Upload edip Gelistirici olmanız gerekiyor ne yazıkki.
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Gerçekten bilmiyordum. İnsanları yanlış yönlendiriyormuşum. Benim çok eskiden designer üyeliğim vardı. Tema yüklemelerinde hala sıkıntı yaşamıyorum. Kullandığım romdan olsa gerek..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Gerçekten bilmiyordum. İnsanları yanlış yönlendiriyormuşum. Benim çok eskiden designer üyeliğim vardı. Tema yüklemelerinde hala sıkıntı yaşamıyorum. Kullandığım romdan olsa gerek..

Evet hocam Custom romda iseniz sorun yok. Nedense Xiaomi iyice zorlaştırdı bu tema işini. İnsanları Custom romlara sevk ediyor.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Evet hocam Custom romda iseniz sorun yok. Nedense Xiaomi iyice zorlaştırdı bu tema işini. İnsanları Custom romlara sevk ediyor.
Zaten son zamanlarda uygulamamı kaldıranların sayısı çok artmıştı, bir terslik olduğunu anlamıştım ama bu durumu tema editörü ile artık tema yüklenmemesine bağlamıştım. Eğer designer üyeliği artık işe yaramıyorsa sıkıntı gerçekten büyük.

Bir çok zorluk çıkarttılar doğru, önceden sadece 3. pari temalar için bana geribildirimler gelirken artık bölge hatası gibi şikayetlerde eklendi buna.

Eğer böyle devam ederse benim uygulamamında bir anlamı kalmayacak, bu sıkıntılar hep bana eksi geribildirim olarak geri dönüyor, artık baş edemiyorum desem yeridir. O yüzden yakında uygulamayı playstore'dan kaldırmayı düsünüyorum..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Zaten son zamanlarda uygulamamı kaldıranların sayısı çok artmıştı, bir terslik olduğunu anlamıştım ama bu durumu tema editörü ile artık tema yüklenmemesine bağlamıştım. Eğer designer üyeliği artık işe yaramıyorsa sıkıntı gerçekten büyük.

Bir çok zorluk çıkarttılar doğru, önceden sadece 3. pari temalar için bana geribildirimler gelirken artık bölge hatası gibi şikayetlerde eklendi buna.

Eğer böyle devam ederse benim uygulamamında bir anlamı kalmayacak, bu sıkıntılar hep bana eksi geribildirim olarak geri dönüyor, artık baş edemiyorum desem yeridir. O yüzden yakında uygulamayı playstore'dan kaldırmayı düsünüyorum..

Hocam bence Tema altına açıklamayı düzenleyin. Kuran ona göre kursun. Boşuna kaldırmayın yani. Custom Rom gereklidir yazın.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Kaldırmayın hocam yazık okadar emek var

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Hocam bence Tema altına açıklamayı düzenleyin. Kuran ona göre kursun. Boşuna kaldırmayın yani. Custom Rom gereklidir yazın.

Evet yazarım ama çoğu kişi yüklerken açıklamayı okumaktan aciz. Bir faydası olacağını sanmıyorum ama yine de ekliycem. Öneri için teşekkürler.

Kaldırmayın hocam yazık okadar emek var

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bende kaldırmak istemiyorum ama inanın söylemeye bile utandığım bir kaç kuruşluk reklam geliri var diye ki bazen çoğunu hatta fazlasını uygulama için serverlar'a harcadım, bana denilmeyen kalmadı. İnsan bir yerden sonra kaldıramıyor, yine bizimkiler eleştiriyor ama hakaret etmiyor, diğer ülkelerde bana demediklerini bırakmadılar. Değer mi? Bence değmez, uygulamayı kaldıracam sonra yine gidip bazı geri saymalı reklam sitelerinden indirsinler, o zaman boğucu reklam neymiş, nasıl olurmuş görürler..

Üst Alt