- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 29
hocam 15 dk yı geçti7-8 dakikada iniyor bekleyin biraz
hocam 15 dk yı geçti7-8 dakikada iniyor bekleyin biraz
Şu anda ss atarmısınıx yüklerken bilgisayarda CMD ninhocam 15 dk yı geçtikorkmaya başladım
buyrunŞu anda ss atarmısınıx yüklerken bilgisayarda CMD nin
Hocam bekleyin biraz daha super denen şey yükleniyorbuyrun
tamamdır hocam, orange fox le 2 dk suruyor cmd ile 15 dk geçince korkutuyor biHocam bekleyin biraz daha super denen şey yükleniyor
Bilgisayar performansına bağlı bende 7-8 dakikada yüklenditamamdır hocam, orange fox le 2 dk suruyor cmd ile 15 dk geçince korkutuyor bi![]()
doğrudur kendi bilgisayarım iş yerinde kaldı evde dandik bir laptop var ondan yukuyorumBilgisayar performansına bağlı bende 7-8 dakikada yüklendi
boşu boşuna 1 saatim çöp oldu ben dosyayı c ye atım cmd yi çaıştırdım sinirlendim kapadım cmd yi. dosyayı masaüstüne aldım ve 5 dakikayı bırak 170 saniye sürdü kurmasıBilgisayar performansına bağlı bende 7-8 dakikada yüklendi
Mi flash neden kullanmadınız hocamboşu boşuna 1 saatim çöp oldu ben dosyayı c ye atım cmd yi çaıştırdım sinirlendim kapadım cmd yi. dosyayı masaüstüne aldım ve 5 dakikayı bırak 170 saniye sürdü kurması![]()
Hocam eu romda fastboot kurulumu farklı oluyormuş. Dosyayı zipten çıkartıp içerisinde bulunan "windows instal cmd" dosyayı bulunuyor onu açınca kendisi yüklüyorMi flash neden kullanmadınız hocam