- Adım
- ketenlim
- Cihazım
- Mi note3
- Konular
- 4
Kardeş orangefox un sürümünü düşürdüm ve roomu kurdum, ilginize çok teşekkürler
ne demek hocam sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana romla alakalı sorununuz olursa ve ya kafanızı kurcalayan sora bilirsiniz elimden geldiği kadar yardım ederimKardeş orangefox un sürümünü düşürdüm ve roomu kurdum, ilginize çok teşekkürler
valla overextending hocam olmasa romdan haberimiz bile olmayacaktıkoyu modda kullandım ve bu sonucu aldım. rom gerçekten çok iyi gerek hızı gerek şarj performansi beni çok tatmin etti.
hocam fastboot rom kuracağım mi flash ilehocam romu miflash ilemi kuruyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamadığım için sordumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamadığım için sordumda
az önce bl kilidi açtım ve twrp yüklemeye çalıştım twrp de bir hata çıktı galiba ve cihazın sistemi silinde bende mi flash ile orijinal rom kuracağım sorum da bu cihaza uygun sorunsuz bir twrp arıyorumbu romu fastboot olarak kuramazsınız ama normal fastboot rom kuracaksanız sorunununuz nedir
az önce bl kilidi açtım ve twrp yüklemeye çalıştım twrp de bir hata çıktı galiba ve cihazın sistemi silinde bende mi flash ile orijinal rom kuracağım sorum da bu cihaza uygun sorunsuz bir twrp arıyorum
araştırayım geri dönüş yaparımBilen varmı mi Max 3 içinde varmı bu romdan
hocam cihazınızın ürün kodunuda yazarmısınızBilen varmı mi Max 3 içinde varmı bu romdan