- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 9
Sizin cihaz üst sınıf olduğundan, açılıyordur, bizimki gariban işi....benim browser ayrıca her modelin linki açmayı da sevmiyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
sağolasın hocam şimdi sitesinden beta olanını indiriyorum inş oda globaldir hayırlısı bakalım![]()
TWRP nasıl yüklenir burada mevcutMerhaba,
- Bir kaç gün önce satın aldığım Xiaomi Mi Max2 model telefononumda Global kararlı Versiyon 9.0.1.0 NDDMIEI kullanıyorum. Bu cihaza TWRP_Recovery nasıl yüklenir, root nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
- Global Versiyon ile EU-Versiyon arasındaki fark nedir ?
- Root yapınca telefon garanti kapsamından çıkar mı ?
[doublepost=1511108032,1511107772][/doublepost]TWRP yi yüklerken bilgisayara bağlı telefonum adb-fastmode modu' na geçiyor ancak " remote partition is not allowed" mesajı veriyor - dolayısı ile twrp yüklenemiyor.TWRP nasıl yüklenir burada mevcut
Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme
EU Versiyon, ÇİN Beta romlarının çinçe uygulamalardan arındırılmış ve ilave özellikler eklenmiş bir rom'dur...detay için buraya bakınız (Our ROMs features (Whats not in Global) )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Garanti kapsamından çıkmaz, ama zaten unroot yapma imkanınız her zaman mevcut.
Bu arada cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah
Bir kaç gün önce satın almış olduğunuz cihazınızın Boatloader kilidini açtınızmı ki, TWRP yükleyebilesiniz?[doublepost=1511108032,1511107772][/doublepost]TWRP yi yüklerken bilgisayara bağlı telefonum adb-fastmode modu' na geçiyor ancak " remote partition is not allowed" mesajı veriyor - dolayısı ile twrp yüklenemiyor.
[doublepost=1511108492,1511108214][/doublepost]Geliştirici seçeneğinde yer alan OEM Kilit açma (bootloader kilidi açılmasına izin ver) kutucuğunu işaretlemiştim. Ayrıca " usb-debuging" ve "usb hata ayıklama" yı ve " bilinmeyen kaynaklar" kutucuğunu işeretlemiştim.Bir kaç gün önce satın almış olduğunuz cihazınızın Boatloader kilidini açtınızmı ki, TWRP yükleyebilesiniz?
Onaylanmış ama en az 72 saat beklemelisiniz...yada daha fazla[doublepost=1511108492,1511108214][/doublepost]Geliştirici seçeneğinde yer alan OEM Kilit açma (bootloader kilidi açılmasına izin ver) kutucuğunu işaretlemiştim. Ayrıca " usb-debuging" ve "usb hata ayıklama" yı ve " bilinmeyen kaynaklar" kutucuğunu işeretlemiştim.
[doublepost=1511112638][/doublepost]unlock için sayfasında başvuru yaptım haber bekliyorum.
[doublepost=1511196997][/doublepost]Unlock onaylandı ama bu defa " account is not bound to this Device" gibi bir mesaj alıyorum. Oysa telefonda Mİ hesabım kayıtlı.
[doublepost=1511208719,1511208436][/doublepost]add account and device işlemi yaptım. Bekleyeceğim.Onaylanmış ama en az 72 saat beklemelisiniz...yada daha fazla
Geliştirici seçeneklerinden Mi Kilit durumu var, Oradan add account and device işlemi yapın ve 72 saat başlasın
1. " Verifying Device " aşaması olumlu geçti[doublepost=1511208719,1511208436][/doublepost]add account and device işlemi yaptım. Bekleyeceğim.