Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Evet Sayın SkyTurk , Sayın buraoca2 üstadımızın verdiğe bilgiye göre, varmış....deneyin isterseniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

sağolasın hocam şimdi sitesinden beta olanını indiriyorum inş oda globaldir hayırlısı bakalım :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sizin cihaz üst sınıf olduğundan, açılıyordur, bizimki gariban işi....benim browser ayrıca her modelin linki açmayı da sevmiyorgiggle~~

Estağfurullah hocam, bende Brave Browser kullaniyorum onda da reklam engelleyicisi mevcut :) Her türlü reklam engellenmeye calisiliyor telefonda yani :)

Sizin cihazin Mi6yi sevmesi lazim, ayni kamera sensörünu kullaniyor arada bağ da var yani :)
[doublepost=1511082004,1511081952][/doublepost]
sağolasın hocam şimdi sitesinden beta olanını indiriyorum inş oda globaldir hayırlısı bakalım :)

Hocam konularina bakmadan kurmayin, Çünkü China Beta tabanli genelde. Eger Global diye belirtmislerse sorun yok ama, irdeleyin kurmadan önce.

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Bu romda bildirimler sorunsuz geliyormu özellikle YouTube bildirimleri geliyormu ona göre yükleyeceğim

cinaryal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Mühendis. Emekli
Konular
3
Merhaba,

- Bir kaç gün önce satın aldığım Xiaomi Mi Max2 model telefononumda Global kararlı Versiyon 9.0.1.0 NDDMIEI kullanıyorum. Bu cihaza TWRP_Recovery nasıl yüklenir, root nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

- Global Versiyon ile EU-Versiyon arasındaki fark nedir ?

- Root yapınca telefon garanti kapsamından çıkar mı ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Merhaba,

- Bir kaç gün önce satın aldığım Xiaomi Mi Max2 model telefononumda Global kararlı Versiyon 9.0.1.0 NDDMIEI kullanıyorum. Bu cihaza TWRP_Recovery nasıl yüklenir, root nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

- Global Versiyon ile EU-Versiyon arasındaki fark nedir ?

- Root yapınca telefon garanti kapsamından çıkar mı ?
TWRP nasıl yüklenir burada mevcut

Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

EU Versiyon, ÇİN Beta romlarının çinçe uygulamalardan arındırılmış ve ilave özellikler eklenmiş bir rom'dur...detay için buraya bakınız (Our ROMs features (Whats not in Global) )

Garanti kapsamından çıkmaz, ama zaten unroot yapma imkanınız her zaman mevcut.
Bu arada cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah

cinaryal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Mühendis. Emekli
Konular
3
TWRP nasıl yüklenir burada mevcut

Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

EU Versiyon, ÇİN Beta romlarının çinçe uygulamalardan arındırılmış ve ilave özellikler eklenmiş bir rom'dur...detay için buraya bakınız (Our ROMs features (Whats not in Global) )

Garanti kapsamından çıkmaz, ama zaten unroot yapma imkanınız her zaman mevcut.
Bu arada cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah

[doublepost=1511108032,1511107772][/doublepost]TWRP yi yüklerken bilgisayara bağlı telefonum adb-fastmode modu' na geçiyor ancak " remote partition is not allowed" mesajı veriyor - dolayısı ile twrp yüklenemiyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
[doublepost=1511108032,1511107772][/doublepost]TWRP yi yüklerken bilgisayara bağlı telefonum adb-fastmode modu' na geçiyor ancak " remote partition is not allowed" mesajı veriyor - dolayısı ile twrp yüklenemiyor.
Bir kaç gün önce satın almış olduğunuz cihazınızın Boatloader kilidini açtınızmı ki, TWRP yükleyebilesiniz?

cinaryal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Mühendis. Emekli
Konular
3
Bir kaç gün önce satın almış olduğunuz cihazınızın Boatloader kilidini açtınızmı ki, TWRP yükleyebilesiniz?

[doublepost=1511108492,1511108214][/doublepost]Geliştirici seçeneğinde yer alan OEM Kilit açma (bootloader kilidi açılmasına izin ver) kutucuğunu işaretlemiştim. Ayrıca " usb-debuging" ve "usb hata ayıklama" yı ve " bilinmeyen kaynaklar" kutucuğunu işeretlemiştim.
[doublepost=1511112638][/doublepost]unlock için sayfasında başvuru yaptım haber bekliyorum.
[doublepost=1511196997][/doublepost]Unlock onaylandı ama bu defa " account is not bound to this Device" gibi bir mesaj alıyorum. Oysa telefonda Mİ hesabım kayıtlı.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
[doublepost=1511108492,1511108214][/doublepost]Geliştirici seçeneğinde yer alan OEM Kilit açma (bootloader kilidi açılmasına izin ver) kutucuğunu işaretlemiştim. Ayrıca " usb-debuging" ve "usb hata ayıklama" yı ve " bilinmeyen kaynaklar" kutucuğunu işeretlemiştim.
[doublepost=1511112638][/doublepost]unlock için sayfasında başvuru yaptım haber bekliyorum.
[doublepost=1511196997][/doublepost]Unlock onaylandı ama bu defa " account is not bound to this Device" gibi bir mesaj alıyorum. Oysa telefonda Mİ hesabım kayıtlı.
Onaylanmış ama en az 72 saat beklemelisiniz...yada daha fazla
Geliştirici seçeneklerinden Mi Kilit durumu var, Oradan add account and device işlemi yapın ve 72 saat başlasın

cinaryal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Mühendis. Emekli
Konular
3
Onaylanmış ama en az 72 saat beklemelisiniz...yada daha fazla
Geliştirici seçeneklerinden Mi Kilit durumu var, Oradan add account and device işlemi yapın ve 72 saat başlasın
[doublepost=1511208719,1511208436][/doublepost]add account and device işlemi yaptım. Bekleyeceğim.
[doublepost=1511212479][/doublepost]
[doublepost=1511208719,1511208436][/doublepost]add account and device işlemi yaptım. Bekleyeceğim.
1. " Verifying Device " aşaması olumlu geçti
2. " Unlocking " aşaması uzun zamandır devam ediyor. Sonuç olarak " Succesfull " bildirimini bekliyorum.

Üst Alt