Çin'den bir arkadaşım Xioami mi 6 gönderdi. telefonu açtığımda Çince, İngilizce, arapça vs. destekleri vardı. İngilizce devam ettim. Kendime bir mi hesabı açtım. Forumlara girip nasıl Türkçeye çevireceğimi araştırmaya başladım. Binlerce bilgi, program, terminoloji vs. ile karşılaştım. yahu arkadaşlar sakince, güzelce bir anlatın. Amacım telefonu güncel yazılımlarla ve Türkçe kullanmak sadece. Ne yapmalıyım? Şu bir şeyin şifresini kırma olayını da en.xioami/unlock sayfasından başvuru gibi bir şeyle tamamladım bu arada.

[doublepost=1511375751,1511375563][/doublepost]Çin'den bir arkadaşım Xioami mi 6 gönderdi. telefonu açtığımda Çince, İngilizce, arapça vs. destekleri vardı. İngilizce devam ettim. Kendime bir mi hesabı açtım. Forumlara girip nasıl Türkçeye çevireceğimi araştırmaya başladım. Binlerce bilgi, program, terminoloji vs. ile karşılaştım. yahu arkadaşlar sakince, güzelce bir anlatın. Amacım telefonu güncel yazılımlarla ve Türkçe kullanmak sadece. Ne yapmalıyım? Şu bir şeyin şifresini kırma olayını da en.xioami/unlock sayfasından başvuru gibi bir şeyle tamamladım bu arada.