Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam modülü kurup cihazı yeniden başlattıktan sonra, bir süre kullanıp Pil kullanımı uygulamasına girip, pil kullanımını analiz et diyince orada 2 adet uyarı belirecek +4 dk. ekleneceğini belirten. Bunu optimize ettikten sonra, kısa bir süreliğine Pil uygulaması şaşıracak; bu uygulamaya girdiğinizde direk analiz edilmiş ve sorun yok olarak gösterecek. İşte o zaman tamamen Gms doze aktif oluyor. Bir süre sonra Pil uygulaması ise normale dönecek. Bende bu şekilde aktif oldu bu Gms doze modülü.
Peki Sayın buraoca2 Üstadım, Cihazın Pil Tasarrufu bölümündeki arkaplan ayarlarında gerekli ayarlar yapılıp, ayrıca Güvenlik uygulamasındaki Veri kullanımı kısıtlaması uygulandığında, bu bahsettiğiniz Doze modülün yaptığı işin aynısı gerçekleşmezmi?
Gerçekleşmezse, nedeni? Gerçekleşirse, o zaman bu module gerek de yok diyebilirmiyiz? Aydınlatırsanız, memnun olurum....Teşekkürler

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Peki Sayın buraoca2 Üstadım, Cihazın Pil Tasarrufu bölümündeki arkaplan ayarlarında gerekli ayarlar yapılıp, ayrıca Güvenlik uygulamasındaki Veri kullanımı kısıtlaması uygulandığında, bu bahsettiğiniz Doze modülün yaptığı işin aynısı gerçekleşmezmi?
Gerçekleşmezse, nedeni? Gerçekleşirse, o zaman bu module gerek de yok diyebilirmiyiz? Aydınlatırsanız, memnun olurum....Teşekkürler

Hocam Arkaplan ayarlarını bende yapıyorum zaten normalde de. Şuanda da yapılı. Veri kullanımı kısıtlamasını ise yapmıyorum, onu hiç denemedim.

Hocam bu modülün özelliği olarak, Google Servislerinin uyku durumuna alındığı söyleniyor. Bu yüzden gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. Fakat kullanmadan bilinemez tabiki. Bence sizde bir süre deneyip, karar verin bu duruma.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam Arkaplan ayarlarını bende yapıyorum zaten normalde de. Şuanda da yapılı. Veri kullanımı kısıtlamasını ise yapmıyorum, onu hiç denemedim.

Hocam bu modülün özelliği olarak, Google Servislerinin uyku durumuna alındığı söyleniyor. Bu yüzden gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. Fakat kullanmadan bilinemez tabiki. Bence sizde bir süre deneyip, karar verin bu duruma.
Veri kısıtlamanın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum

[doublepost=1510767529,1510588484][/doublepost]
Artık bıkmaya başladım ve bu gidişata dur demeye karar verdim.
Global Beta yükledim ve maalesef sorunlar var, sistem durduruldu hatası alıyorum ve Wifi kopması mevcut...
Her MIUI 9 Rom'da benzer sorunların olması nedeniyle ve bu sorunlu romların içersinde en beğendiğim Mi Globe ROM'a dönüp, bundan sonra sorunlu da olsa, sadece haftalık güncellemelerimi yapıp, başka bir rom denemelerine girmeden hayatıma devam edeceğim....İnşallah

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Skorpi hocam, Bu rom mu yoksa multirom mu yükleyeyim ne dersiniz ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Veri kısıtlamanın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum

[doublepost=1510767529,1510588484][/doublepost]
Artık bıkmaya başladım ve bu gidişata dur demeye karar verdim.
Global Beta yükledim ve maalesef sorunlar var, sistem durduruldu hatası alıyorum ve Wifi kopması mevcut...
Her MIUI 9 Rom'da benzer sorunların olması nedeniyle ve bu sorunlu romların içersinde en beğendiğim Mi Globe ROM'a dönüp, bundan sonra sorunlu da olsa, sadece haftalık güncellemelerimi yapıp, başka bir rom denemelerine girmeden hayatıma devam edeceğim....İnşallah

Saygıdeğer Skorpi üstadım bu mesajınıza yazdıklarınıza uymayacağınızın zannediyorum binlerce kişi ile birlikte siz de farkındasınız. :D

Naçizane size fastboot ile flash all yaparak temiz bir kurulum yapmanızı önermek istiyorum. Rom değişikliklerini bildiğim kadarıyla TWRP üzerinden yapıyorsunuz. Ancak sık rom değiştirme durumlarında TWRP üzerinden yapılan temizlik genellikle yeterli olmuyor ve fastboot ile temiz kurulum yapılana kadar böylesine ilgisiz sıkıntılar çıkabiliyor. Şahsen ben herhangi bir custom rom denemesi yaptıktan sonra ikinci bir roma geçmeden önce fastboot ile orijinal rom kurulumu yapmayı adet edindim. Hem bu işlemin uzun sürmesi nedeniyle çok sık rom değiştirmeye üşeniyorum hem de denediğim romlardan tam performans alarak rom hakkında tam ve doğru bir değerlendirme yapabiliyorum. Size de tavsiye ederim. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Saygıdeğer Skorpi üstadım bu mesajınıza yazdıklarınıza uymayacağınızın zannediyorum binlerce kişi ile birlikte siz de farkındasınız. :D

Naçizane size fastboot ile flash all yaparak temiz bir kurulum yapmanızı önermek istiyorum. Rom değişikliklerini bildiğim kadarıyla TWRP üzerinden yapıyorsunuz. Ancak sık rom değiştirme durumlarında TWRP üzerinden yapılan temizlik genellikle yeterli olmuyor ve fastboot ile temiz kurulum yapılana kadar böylesine ilgisiz sıkıntılar çıkabiliyor. Şahsen ben herhangi bir custom rom denemesi yaptıktan sonra ikinci bir roma geçmeden önce fastboot ile orijinal rom kurulumu yapmayı adet edindim. Hem bu işlemin uzun sürmesi nedeniyle çok sık rom değiştirmeye üşeniyorum hem de denediğim romlardan tam performans alarak rom hakkında tam ve doğru bir değerlendirme yapabiliyorum. Size de tavsiye ederim. :)
İyi bir yol aslında, ama ben pek uğraşmıyorum, hatta wipe işlemlerini tam yapmıyorum. Sadece sistemi wipe yapıp yüklüyorum romu. Uygulamalar vs. Kalıyor. Belki de arada yaşadığım sorunlar bu yüzden olabilir

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Yok hocam, bu sefer kesin kararlıyım.
TWRP üzerinden yıllardır yapmış olduğum temizlik esasında gayet yeterli oluyor, sorun MIUI9 da bana göre....
Buna rağmen Siz Üstadlarımın tavsiyelerine uyarak geçenlerde her şeyi sıfırdan aynen dediğiniz gibi fastboot ile flash all yaparak temiz bir kurulum yapmama rağmen, dile getirdiğim sorunların devam ettiğini gördüm ve sorunun MIUI9 dan kaynaklandığı tezim de böylece teyid edilmiş oldu...o nedenle artık rom değiştirerek değil, mevcut Mi Globe de kalarak sadece haftalık güncellemele ile durumu idare edeceğim....

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yok hocam, bu sefer kesin kararlıyım.
TWRP üzerinden yıllardır yapmış olduğum temizlik esasında gayet yeterli oluyor, sorun MIUI9 da bana göre....
Buna rağmen Siz Üstadlarımın tavsiyelerine uyarak geçenlerde her şeyi sıfırdan aynen dediğiniz gibi fastboot ile flash all yaparak temiz bir kurulum yapmama rağmen, dile getirdiğim sorunların devam ettiğini gördüm ve sorunun MIUI9 dan kaynaklandığı tezim de böylece teyid edilmiş oldu...o nedenle artık rom değiştirerek değil, mevcut Mi Globe de kalarak sadece haftalık güncellemele ile durumu idare edeceğim....

ORD'yi yeneceksiniz yani... Haydi inşallah :) Eğer yenerseniz, hastalığınızı yendiğinize dair size özel bir madalya hazırlayacağıma söz veriyorum hocam. inlove~~

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
ORD'yi yeneceksiniz yani... Haydi inşallah :) Eğer yenerseniz, hastalığınızı yendiğinize dair size özel bir madalya hazırlayacağıma söz veriyorum hocam. inlove~~
Pek sanmıyorum, kendisini tanıdığım kadarıyla sürekli romlar arasında gezinen bir abi. İnşallah madalya hazırlamak nasip olur, bende motive olur, bırakabilirim

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Üst Alt