Sohbet Miui den umudu kes ey ahali Linaage os sizi bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Şunu da yazmadan edemicem.
iPhone"nu ve satış politikasını Kabullenip, 3 veya 4 yıl sonra güncellemeden kullanılmaz hale geleceğini bile bile, Asgari ücretin 3 veya 4 katını ödeyen kesimin demagoji yapmasıda ayrı bir ironiBenim canım Elmam, satış politikası gereği Halen Güncelleme veriyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Cihazınız"dan Memnun değilseniz satar istediğiniz cihazı satın alırsınız.
Demagoji yapmanın bir anlamı yok.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 5s kullanmıyorum. Ama bu yorumu da onu beğenen değerli üyelerimizi de anlamıyorum.
Hepimiz cihazlarımızın ile duygusal bağ kurarız ve öyle satın alırız. Sonra o cihaza güncelleme iyileştirme bekleriz. Zaten sıkıcı olan da şimdi olacak, şimdi yapılacak diye beklemektir...
Bir sürü açıklama var aklımda ama mobildeyim... beğenmiyorsan cihazı sat, demagoji yapma (ağlama) cümlesini hiç sevmedim, foruma yakıştıramadım.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Mi 5s kullanmıyorum. Ama bu yorumu da onu beğenen değerli üyelerimizi de anlamıyorum.
Hepimiz cihazlarımızın ile duygusal bağ kurarız ve öyle satın alırız. Sonra o cihaza güncelleme iyileştirme bekleriz. Zaten sıkıcı olan da şimdi olacak, şimdi yapılacak diye beklemektir...
Bir sürü açıklama var aklımda ama mobildeyim... beğenmiyorsan cihazı sat, demagoji yapma (ağlama) cümlesini hiç sevmedim, foruma yakıştıramadım.

Önceki yorumların ve konu başlığının farkında mısın acaba ? Farkında değilseniz eğer farkına varmanızı istiyorum. Teşekkürler...
Ve yetkililerden ricam, konuyu yoruma kapatır mısınız ?
Tartışma çıkabilir çünkü, hiç iyiye gitmiyor...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar mi5s e üvey evlat muamelesi yapılıyor diyorsunuz, peki redmi 5 plus a android 8 veren xiaomi aynı işlemci aynı donanım redmi note 4 e vermiyor. Bize de üvey evlat muamelesi yapılıyor mu diyelim? Veya note 4 ün anabant sürümü redmi 5 plus dan düşük, kernel düşük, bize de mi üvey evlat muamelesi yapılıyor. Bu şekilde bakarsanız her cihaza üvey evlat muamelesi yapılıyor. Her şeyi doğru olan bir cihaz var mı? Hayır. Ama olsa da xiaomi 5s e veya x cihazına, y cihazına güncellemeyi kesse bize güncelleme vermiyor bendeki y cihazı üvey evlat mı demenizi anlayışla karşılarım. Bunu kusura bakmayın ama karşılayamıyorum. Lineage konusundan 5s e konuyu nasıl çevirdiniz onu hiç ama hiç anlamıyorum. Konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt