Gmail -> Eğer Gmail hesabınız var ise ve POP3 veya IMAP destekliyorsa K9 E-mail kullanabilirsiniz. Senkronizasyonu kapatın ve günün belirli aralıklara manuel olarak Gönder-Al işlemi yapın.
Tarayıcı -> Bunun alternatifi çok fazla var. Firefox'tan başlayabilirsiniz deneme süreci olarak.
Dosya Yöneticisi -> Material Files adında bir uygulama var. Tamamen açık kaynak kodlu, tavsiye ederim.
Galeri -> Simple Gallery adında bit uygulama var. Tamamen açık kaynak kodlu ve F-Droid'den indirirseniz full versiyonuna sahip olursunuz.
Hesap Makinesi -> Simple Calculator adında bir hesap makinesi var. Tamamen açık kaynak kodlu.
Pusula -> Ben kendi uygulamasını kullanıyorum. Bir ara muadiline bakar size söylerim.
Hava Durumu -> Kullanmadığım için bilmiyorum. Bir ara bakar yazarım.
Saat Uygulaması -> Simple Clock adında bir uygulama var. Tamamen açık kaynak kodlu. MIUI'nin kendi Saat uygulaması Batarya Optimizasyonu'ndan muaf. Bunu da aynı şekilde yapmanız lazım alarmların çalması için.
Müzik Uygulaması -> Simple Music Player. Yine aynı şekilde açık kaynak kodlu ve güvenilir.
Takvim -> Simple Calendar Pro. Pro versiyonuna F-Droid'den ulaşabilirsiniz.
Simple Mobile Tools'un (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) geliştirdiği birçok uygulamayı telefonunuza güvenle yükleyebilir ve var olanları silebilirsiniz. Aklınıza takılan yine soru olursa sormaktan çekinmeyin.