Kernel MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Note 8 Pro daha fazla FPS drop veriyor. Hangi kernelleri denediniz?
Hayir hocam direk 60 fps alıyordum cok rahat ki bu cihaz 2.40 ghz note 8 pro 2.05 ghz olmasina rağmen note 8 pro daha rahat oynatiyordu,bu cihazı Pubg kitliyor baska bir aciklamasi yok bu kerneli strombreaker f1xy bilnk kernel hepsini kullandim hala efsana drop yiyorum ki 60 fps oynamama ragmen sabun kernel kullandim aşırı ısınıyor aosp kullandim sorun hala ayn8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden oyun içinden configle 60 fps yapabiliyorduk sonra bu Magisk modulleri çıktı ve oyun içinden yaptigimiz configlerden daha berbat oldu ben bu oyunun magisk modüllerinden dolayı drop girdigini düşünüyorum 2.45 GHz işlemci de bu oyunu 60 fps oynamicaksak boşuna almışız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden oyun içinden configle 60 fps yapabiliyorduk sonra bu Magisk modulleri çıktı ve oyun içinden yaptigimiz configlerden daha berbat oldu ben bu oyunun magisk modüllerinden dolayı drop girdigini düşünüyorum 2.45 GHz işlemci de bu oyunu 60 fps oynamicaksak boşuna almışız

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Hocam kaçırdığım bi nokta var oda uygulamanin pil tasarrufu kisitlamasini kaldirdim kisitlama yok yaptim drop olayi kalkmış gibi Miui Mind kullaniyorum son surum oda 12.0.9 üzerine yapili onun game turbosunda bide Performans modu var ona alınca drop kalkti bide böyle deneyecem

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Confige gerek yok ki game unlocker ya da build prop düzenlemeler ile model değişse yeter.
FPS drop sorunu ısınma ve pil ve performans kısıtlaması kaynaklı.
Konuda verdiğim kernel ısıyı sistemden gizlediği için drop olayına %90 çözüm oluyor. Üstüne pil ve performans kısıtlamaları da kalkarsa akıcı oyun keyfi başlar.
Kullandığınızı söylediğiniz kernellerin tamamı termal yapılandırma içermiyor. Hepsini kullandım. Poco x3 NFC için termal çözümü olan tek kernel CY ve en güncel kernel de CY :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Son veriler cihazın Roma tam alışma esnası;
YouTube 3 saat aralıksız izleme parlaklık hep %70 aralıklarındaydı.
Tiktok ben izlemiyorum yanlış anlaşılmasın kardeşime vermiştim akşam pcye geçtim o indirip izlemiş onda da 2 saat mevcut full parlaklıkta kardeşim hep köklüyor nedendir bilmem 😂 O kadar memnunum ki stock yanında halt yemiş. kafeinsiz hocam çok teşekkürler valla 👏

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Son veriler cihazın Roma tam alışma esnası;
YouTube 3 saat aralıksız izleme parlaklık hep %70 aralıklarındaydı.
Tiktok ben izlemiyorum yanlış anlaşılmasın kardeşime vermiştim akşam pcye geçtim o indirip izlemiş onda da 2 saat mevcut full parlaklıkta kardeşim hep köklüyor nedendir bilmem 😂 O kadar memnunum ki stock yanında halt yemiş. kafeinsiz hocam çok teşekkürler valla 👏

Değerler çok iyi memnun olmanıza sevindim tabi. Cihazı da ben önerdim, romu da güzel oldu sahi call~~

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Değerler çok iyi memnun olmanıza sevindim tabi. Cihazı da ben önerdim, romu da güzel oldu sahi call~~
Artık cihazı sahibine yani anneme verme vakti geldi 😂 Ben memnun kaldıysam o hayli hayli kalır.

Demenee12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9
Konular
17
Uzun zamandır Poco X3 NFC için kernel paylaşımı görmemek beni üzdü. Yapılan isim değişiklikleri nedeniyle az bilinen ancak oyun performansında rakipsiz bir kerneli sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tarafımca miui tabanlı custom Android 10 romlarda denenmiş oyun performansını çok akıcı düzeye getirmiş mükemmel bir çözümdür. Call of Duty Mobile ve PUBG oyuncuları için özellikle kaçırılmaz fırsat bu kernel.

eu 12.0.9 sürümü ile test edildi.

Bu kernel hakkında bir şeyler öğrenmek zor olsa da Poco X3 NFC ile oyun performansı arayanlar için yaptığım testlerde şu ana kadar ki en iyisidir.

Android 10 eu için kullandığım sürüm:

Diğer sürümler için kernelin kendi sayfası:

Kurulum için tavsiye recovery: Recovery - Poco X3 NFC - Twrp 3.6.0_10-1 Tek Tuş Yükleme Aracı

Kurulum için tavsiye rom:

Kurulum:
Üstte verilen konu aracılığı ile cihaza TWRP 3.6.0 yüklemesini tamamlayınız.

İndirilen xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.9.0.QJGMIXM_v12-10.zip ve
CY_projectmelodyv2-surya-NON-Unified-20220202-0830.zip
dosyalarını telefon hafızasına atınız. İhtiyacınız varsa Magisk.zip dosyası da indirebilirsiniz rootlu kullanım şart değildir.

Öncelikle bir çok konuda kurulum öncesi wipe yapmanız istenir ancak ben farklı olarak bu işlemleri kurulum sonrasına bırakıyorum. Konuda verdiğim recovery MIUI sürümlerinde cihaz şifresini tanıyacak ve dahili depolamanıza direkt erişim sağlayacaktır.

Cihazı kurulum için TWRP ekranında başlattığınızda hiçbir wipe işlemi yapmadan önce rom, ardından kernel ve eğer ihtiyacınız varsa magisk dosyasını flashlayın.

Ardından sistemi reboot etmeden geri tuşu ile wipe kısmına gelip
Adcanved wipe seçip Dalvik, Cache, Data, Internal Storage ve Metadata tiklerini işaretleyip kaydırın.
Tekrar wipe ekranına dönüp Format Data kısmına girip yes deyin.
Tekrar wipe kısmına gelip en alttaki çubuğu kaydının.

Ardından system reboot diyerek performansın tadını çıkartın.

Ekleme: Bazı durumlarda reboot sonrası recovery ekranına atma sorunu olabilir. Tekrar format data yaparsanız sorunsuz çalışacaktır.

Android 11 ve üstü MIUI sürümlerinde kerneli kurmaya çalışmayın. Cihazınız MIUI yazısında kalacak ya da fastboota atacaktır.

Resmi Android 10 sürümlerinde sorunlar olabilir lütfen custom romlar ile devam edin.
Sadece romu kursak nasıl olur benim için şarj performansı önemli oyundada berbat bir performans vermez heralde

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Sadece romu kursak nasıl olur benim için şarj performansı önemli oyundada berbat bir performans vermez heralde
Sadece rom'u kursanız berbat bir performans almazsınız pil konusunda zaten oldukça iyi bir rom kendim kullanıyorum.

Demenee12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9
Konular
17
Sadece rom'u kursanız berbat bir performans almazsınız pil konusunda zaten oldukça iyi bir rom kendim kullanıyorum.
Az önce kurdum romu her rom ortalama 8 saat ekran verir zaten bu bana yeterli de geniş açı video kumlanma sorunu bundada var başka Roma geçiyorum

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Az önce kurdum romu her rom ortalama 8 saat ekran verir zaten bu bana yeterli de geniş açı video kumlanma sorunu bundada var başka Roma geçiyorum
Hocam o zaman rom ile alakalı değil sizin sorununuz. Cihazın geniş açı kamerasıyla alakalı olabilir.

Üst Alt