- Adım
- Samet
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 21
Hayir hocam direk 60 fps alıyordum cok rahat ki bu cihaz 2.40 ghz note 8 pro 2.05 ghz olmasina rağmen note 8 pro daha rahat oynatiyordu,bu cihazı Pubg kitliyor baska bir aciklamasi yok bu kerneli strombreaker f1xy bilnk kernel hepsini kullandim hala efsana drop yiyorum ki 60 fps oynamama ragmen sabun kernel kullandim aşırı ısınıyor aosp kullandim sorun hala ayn8Note 8 Pro daha fazla FPS drop veriyor. Hangi kernelleri denediniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden oyun içinden configle 60 fps yapabiliyorduk sonra bu Magisk modulleri çıktı ve oyun içinden yaptigimiz configlerden daha berbat oldu ben bu oyunun magisk modüllerinden dolayı drop girdigini düşünüyorum 2.45 GHz işlemci de bu oyunu 60 fps oynamicaksak boşuna almışızNote 8 Pro daha fazla FPS drop veriyor. Hangi kernelleri denediniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden oyun içinden configle 60 fps yapabiliyorduk sonra bu Magisk modulleri çıktı ve oyun içinden yaptigimiz configlerden daha berbat oldu ben bu oyunun magisk modüllerinden dolayı drop girdigini düşünüyorum 2.45 GHz işlemci de bu oyunu 60 fps oynamicaksak boşuna almışızNote 8 Pro daha fazla FPS drop veriyor. Hangi kernelleri denediniz?