Kernel MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Evet romu kurdum ve şuan aşırı memnunum kerneli kurmadım zaten oyun falan oynamıyorum sadece bir kaç magisk modülü indirdim şarjım bitmiyor rom ile birlikte bu modüller aşırı sağlam oldu kenara bıraktığım zaman 6 7 şarj gidiyordu stock romda şimdi 1 bile gitmiyor.

Kullandığım modüller;
GMS DOZE ve Dexopt Packages

Bu da ekran süresi sosyal medyada gezindim full mobil veri ile yapıldı bunlar YouTube vs. izledim. Parlaklık 50 ve Ekran yenileme hızı sabit 90hz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazınız hint modeliydi sanırım. 6000 mah için normal aslında. Ben de kernel ile hemen hemen aynı sonuçları alıyordum. Ancak 5000 batarya ile.

yunuscinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ynscnr55
Cihazım
Poco X3 nfc
Konular
2
ulaşabileceğimiz indirme bağlantısı var mı peki ? ben oyun oynadıgım için bana yararı olur :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Cihazınız hint modeliydi sanırım. 6000 mah için normal aslında. Ben de kernel ile hemen hemen aynı sonuçları alıyordum. Ancak 5000 batarya ile.
Hocam ama stock rom ile bu bayağ bir farketti. Ben stock'ta 60hz ile bu kadar değer görmemiştim açıkçası. Bunda sabitledim 90hz'e filmde izliyorum şarkıda dinliyorum bence gayet iyi bir sonuç aldım. 6000 mAh olması tabi ayrıca iyi bir şey fakat dediğim gibi o 5 saatin 5'i de dolu dolu dizi ve müzik dinleyerek geçirdim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ulaşabileceğimiz indirme bağlantısı va mı peki ? ben oyun oynadıgım için bana yararı olur :)

yunuscinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ynscnr55
Cihazım
Poco X3 nfc
Konular
2
Teşekkürler hocam modüllerden 3 tane kurdum fakat dexopt çalışmadı. sd732g modülünü de kurdum onun içindir diye düşündüm onu sildim ama durum yine aynıydı.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Teşekkürler hocam modüllerden 3 tane kurdum fakat dexopt çalışmadı. sd732g modülünü de kurdum onun içindir diye düşündüm onu sildim ama durum yine aynıydı.
Yeniden başlattınız mı hocam?

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
evet başlattım. magisk modüllere girdiğimde üstü çizili ve geri yükle yazdıgını gördüm. Üzerine de pek düşmedim.
Allah Allah bende hiç öyle bir durum olmadı neden olabilir ki acaba? Kernel ile alakalı olabilir belki tam bilmiyorum.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Bu telefonu üretenin de katkıda bulunın da iki yakası bir araya gelmesin emi :D bu kadar saçma bir telefon olamaz 120 hz koyuyorsun işlemci kötü eyvallah 60 hzde batarya su gibi içiyor orta segmentli cihazlar arasında en iyisi diyorsun PUBG de berbat ötesi bir kasma oluyor,500 tane rom kernel denedim hiç biri 5 para etmedi note 8 Pro da aldıgım kaliteyi şu telefondan alamadım ya yanarım yanarım ona yanarım bu telefon ile oyun oynanmaz leş oglu leş ilk fırsatta elimden cıkaracam inşallah

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bu telefonu üretenin de katkıda bulunın da iki yakası bir araya gelmesin emi :D bu kadar saçma bir telefon olamaz 120 hz koyuyorsun işlemci kötü eyvallah 60 hzde batarya su gibi içiyor orta segmentli cihazlar arasında en iyisi diyorsun PUBG de berbat ötesi bir kasma oluyor,500 tane rom kernel denedim hiç biri 5 para etmedi note 8 Pro da aldıgım kaliteyi şu telefondan alamadım ya yanarım yanarım ona yanarım bu telefon ile oyun oynanmaz leş oglu leş ilk fırsatta elimden cıkaracam inşallah
Note 8 Pro daha fazla FPS drop veriyor. Hangi kernelleri denediniz?

Üst Alt