- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 72
Global geliştiriciler neyle müdahale edecekler sisteme?Globalda yok Çin için olanda mevcut
Global geliştiriciler neyle müdahale edecekler sisteme?Globalda yok Çin için olanda mevcut
Global geliştiriciler neyle müdahale edecekler sisteme?![]()
Direk sistemin içinden verseler mantıklı olmaz mıydı hocam?Rootlayabilirler hocam. Bu konuda sıkıntı yok
Direk sistemin içinden verseler mantıklı olmaz mıydı hocam?![]()
Sorun olmaz hocam. Güncelleme yapabilirsin.Slm
7 de imei sıkıntısı varmı acaba. imei değişikliği yapıpta miui7 ye geçen arkadaşlar varsa bilgi verebilirmisiniz.
iyi günler herkese
cantara
teşekkür ederimsabırsızlıkla bekliyorum
Developer ROM'larda root yok mu cantara hocam?
benim telefonum mi4 telefonda çin stabil yüklü global roma geçmek için ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
cantara hocam fastboot rom ile tertemiz bir kurulum yaptım ve gerçekten harika olmuş türkçe dili görmek çok hoşuma gitti google uygulamaları da keza SwiftKey de çok iyi olmuş. Ama tek eksik başlangıçta tema seçimi gelmedi yani yeni çıkan temalar yoktu. Bu durum tüm global beta romlar için geçerli bir durum mu?
CWM :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam ayrıntılı anlatmaya zaman bulamadım ama önce güncelleyici ile üstteki CWM'yi yükleyin. Sonra yeniden başlatın. Güncelleyiciden kurtarma modunda başlat'ı seçin ve recovery'e girin. Install zip seçeneği ile root dosyasını yükleyin ve yeniden başlatın. (Reboot'tan önce root için soru soracak evet'i seçin) Telefon açıldığında rootlanmış olacaktır.
custom recovery yapıp daha sonra orjinal recovery e dönebilmek için yedek mi almamız gerekli?