MIUI 7 Global Beta/Developer Rom

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.335

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Daha önceden güncelleme için bir programla konumumuz değiştiriliyordu.Sanırım Çindeymiş gibi güncellemeyi indirmemize yaran bir programdı.Bilen var mıdır?5.8.22 güncelleme henüz gelmedi.

FoXDiE

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
1
Slm
7 de imei sıkıntısı varmı acaba. imei değişikliği yapıpta miui7 ye geçen arkadaşlar varsa bilgi verebilirmisiniz.
iyi günler herkese

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara

teşekkür ederim :) sabırsızlıkla bekliyorum

CWM :
Root :

Hocam ayrıntılı anlatmaya zaman bulamadım ama önce güncelleyici ile üstteki CWM'yi yükleyin. Sonra yeniden başlatın. Güncelleyiciden kurtarma modunda başlat'ı seçin ve recovery'e girin. Install zip seçeneği ile root dosyasını yükleyin ve yeniden başlatın. (Reboot'tan önce root için soru soracak evet'i seçin) Telefon açıldığında rootlanmış olacaktır.

Developer ROM'larda root yok mu cantara hocam?

Evet hocam maalesef global versiyonda root'u kaldırdılar.

benim telefonum mi4 telefonda çin stabil yüklü global roma geçmek için ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam fastboot indirme bağlantısını indirin ve ilk mesajda verdiğim konu linkini referans alarak fastboot ile yükleyin.

cantara hocam fastboot rom ile tertemiz bir kurulum yaptım ve gerçekten harika olmuş türkçe dili görmek çok hoşuma gitti google uygulamaları da keza SwiftKey de çok iyi olmuş. Ama tek eksik başlangıçta tema seçimi gelmedi yani yeni çıkan temalar yoktu. Bu durum tüm global beta romlar için geçerli bir durum mu?

Hocam temalar bana da gelmedi... :(

ozzy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
Mi4 LTE
Konular
3
CWM :
Root :

Hocam ayrıntılı anlatmaya zaman bulamadım ama önce güncelleyici ile üstteki CWM'yi yükleyin. Sonra yeniden başlatın. Güncelleyiciden kurt:(arma modunda başlat'ı seçin ve recovery'e girin. Install zip seçeneği ile root dosyasını yükleyin ve yeniden başlatın. (Reboot'tan önce root için soru soracak evet'i seçin) Telefon açıldığında rootlanmış olacaktır.

custom recovery yapıp daha sonra orjinal recovery e dönebilmek için yedek mi almamız gerekli?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
custom recovery yapıp daha sonra orjinal recovery e dönebilmek için yedek mi almamız gerekli?

Hayır hocam recovery'nin telefonda kullandığınız uygulamalara, verilere vs. her hangi bir etkisi yok. Custom recovery zaten güncelleme sonrasında genellikle kendiliğinden siliniyor ve orijinal recovery'e dönüyor.

Üst Alt