öncelikle yorumu yaptığım sayfayı yenilemeden yazdım sizin yorumu yeni gördüm . öncelikle alternatif sunduğunuz için teşekkürler. benim eleştirim vpn değiştirince olması bana da ilginç geldi ama indi bitti bu bence doluluktan kaynaklı sorun değil. kullandıkları sunucu sadece çinde olursa böyle olur . vpn bile xiaomi sunucusundan hızlı yurtdışına veriyor. veriyor. 5.0 gelme olayında da bilinçli olarak eleştiriyorum yaptığı samsung standartlarında bir davranış bilinçsiz bir tutum ve davranış olduğunu sanmıyorum
Bildiğim kadarı ile Xiaomi sunucularını çinde barındırmıyor ve yanılmıyorsam Brezilyada olması gerek tam olarak emin değilim.
5.0 İçin ise söyleyeceklerim. Bizler MIUI Rom yazılımını MIUI olduğu için kullanıyoruz Android kaç olduğu bence o kadar çok önemli değil. Hatta şöyle bir durum var ki bunu araştırabilirsiniz de MIUI v6 versiyonun da ki güvenlik önlemleri ve yapılan yenilikler diğer cihazlara yani telefon markalarına Android 5.0 ile geldi. Kısacası MIUI yazılımı gerek arayüzü gerek kullanım kolaylıkları ile zaten bir kaç adım önde gidiyor benim gözümde bu yüzden android kaç olduğunun hiç önemi yok.
Ayrıca hep şunu sormak istemişimdir Android 4.4 olması ile Android 5.0 olması neyi değiştirir? Değiştirmez demiyorum tabi ki bir çok yenilik ve özellik geliyor yada sistemsel onarımlar ama çoğu kullanıcı aslında 5 sayısı 4 sayısından büyük olduğu için bu güncellemeleri almak istiyor.