MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Mobile legends isimli oyunu oynuyorum gariptir daha önce stock android 10 miuı 11 kullanırken oyunu full kalitede kasmadan oynuyordum şimdi bu romla en düşük ayarlarda bile aşırı kasıp ısınıyor.turbo mod açık kapalı farketmiyor

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Mobile legends isimli oyunu oynuyorum gariptir daha önce stock android 10 miuı 11 kullanırken oyunu full kalitede kasmadan oynuyordum şimdi bu romla en düşük ayarlarda bile aşırı kasıp ısınıyor.turbo mod açık kapalı farketmiyor
Bende oynuyorum, en yüksek ayarlarda kasma yok hocam. Sorunun kaynağı başka bir şey olabilir. Zaten ekran görüntülerinde görebilirsiniz bende de yüklü. Aktif olarak oynadigim tek oyun.

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Muhtemelen çözülecek hocam çünkü sildiğim uygulamalar tekrar yüklenmiş olacak. Çok gereksiz uygulamaların kalmasını da pek sevmiyorum. Dediğim gibi tek tek silince sonuca da varmış olurum ve o uygulamaya sonraki sürümlerde de dokunmamış olurum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca böyle güzel rom bulunca, zip içindeki .dat uzantılı sistem imajlarını "decompress" yapıyorum. Uygulamalar elimin altında oluyor. TWRP sayesinde tekrar yükleyince zaman kaybetmeden orijinaline dönmüş oluyor rom. En çok işime yarayan da rom yüklemeden içindeki uygulamayı alıp, direkt olarak başka romda kullanmak oluyor.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Bende oynuyorum, en yüksek ayarlarda kasma yok hocam. Sorunun kaynağı başka bir şey olabilir. Zaten ekran görüntülerinde görebilirsiniz bende de yüklü. Aktif olarak oynadigim tek oyun.
acaba romun kurulumda mı bi hata yaptım.yazdığın şekildeki gibi kurdum bir defa twrp dosyaları şifreledi tekrar dalvik sitem vs vs diğerlerini seçip sıfırlayıncs düzeldi tekrar dosyaları PC den atıp yükledim romu.yükledikten sonrada sıfırlamalımıydım acaba.birde android 10 dan direk 12 ye geçtim acaba ondan mı

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
acaba romun kurulumda mı bi hata yaptım.yazdığın şekildeki gibi kurdum bir defa twrp dosyaları şifreledi tekrar dalvik sitem vs vs diğerlerini seçip sıfırlayıncs düzeldi tekrar dosyaları PC den atıp yükledim romu.yükledikten sonrada sıfırlamalımıydım acaba.birde android 10 dan direk 12 ye geçtim acaba ondan mı
Hocam isterseniz 11 yükleyip ondan sonra bu romu yükleyin. Bir de öyle deneyin.

Kurulum sırasında bir hata yapmış olma ihtimaliniz bence daha yuksej

sukruyalciner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
2
Emrespect Hocam magisk flashlarken invalid zip file format hatası alıyorum ve root yapamıyorum.Nedeni ne olabilir acaba

Apk dosyasını kurunca düzeldi hocam,apk kendisi otomatik flashladı sanırsam

Son düzenleme:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect Hocam magisk flashlarken invalid zip file format hatası alıyorum ve root yapamıyorum.Nedeni ne olabilir acaba

Apk dosyasını kurunca düzeldi hocam,apk kendisi otomatik flashladı sanırsam
Magisk Zip'ini nereden buldunuz hocam güncel versiyonlar APK şeklinde yayınlanıyor, APK olarak twrpden yüklüyorsunuz. Android 12 desteği olmayan eski sürüm yüklemeyi denemişte olabilirsiniz.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
telefonu sarja takarken ekrana gelen hızlı sarj animasyonu bende takılarak gözüküyor sanki.sizde demi öyle yoksa animasyonun özelliği böylemi

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
telefonu sarja takarken ekrana gelen hızlı sarj animasyonu bende takılarak gözüküyor sanki.sizde demi öyle yoksa animasyonun özelliği böylemi
Sadece o animasyonda FPS düşüşü var diğerleri kasmıyor hocam.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
İyi günler.
Daha önceki mesajlarımın birinde bahsetmiştim twrp açılmıyor diye. Romu son kurduğumda adım adım takip ettim ve recovery Magisk Hide işleminden sonra açılmadığını fark ettim.
Cihazına bu romu kurduktan sonra Magisk Hide yapan var mi? Twrp açılıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt