MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
İyi günler.
Daha önceki mesajlarımın birinde bahsetmiştim twrp açılmıyor diye. Romu son kurduğumda adım adım takip ettim ve recovery Magisk Hide işleminden sonra açılmadığını fark ettim.
Cihazına bu romu kurduktan sonra Magisk Hide yapan var mi? Twrp açılıyor mu?
Güncel magisk kullanın hocam, eski Magisk versiyonları uyumlu değil Android 12 ile.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
25.2 versiyonu kurulu hocam bildiğim kadarıyla son sürüm bu. Siz Magisk Hide yaptınız mi?
Magisk Hide'dan kastınız mi hocam? Magisk hide seçeneği v23'te kaldırıldı. Baska methodlar ile root gizliyorsunuz artık. Ve onu soruyorsaniz evet root gizleme çalışıyor.

sukruyalciner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
2
25.2 versiyonu kurulu hocam bildiğim kadarıyla son sürüm bu. Siz Magisk Hide yaptınız mi?
Twrp sürümüm ve magisk sürümüm günceldir.Magisk 25.2 , twrp ise 3.6.2_9 kullanmaktayım.Magisk hide, güncel uygulama içinde Zygisk açtıktan ve enforce denylist seçeneğini açtıktan sonra aktif oluyor.Herhangi bir problem yaşamadım

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

MagiskHide'dan kastınız alttaki mesaj ise bunu kullanabilmeniz çin safetynet testi geçmeniz gerekiyor, Universal safetynet Fix modülü ile geçebilirsiniz hocam

Twrp sürümüm ve magisk sürümüm günceldir.Magisk 25.2 , twrp ise 3.6.2_9 kullanmaktayım.Magisk hide, güncel uygulama içinde Zygisk açtıktan ve enforce denylist seçeneğini açtıktan sonra aktif oluyor.Herhangi bir problem yaşamadım

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Sizden extra Magisk uygulansıni gizle ve Sistemsiz hostu da aktif ettim. Sırasında twrp açılış animasyonunda kaldı.
Bir problemim daha var şu an netflixte video izleyebiliyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MagiskHide'dan kastınız alttaki mesaj ise bunu kullanabilmeniz çin safetynet testi geçmeniz gerekiyor, Universal safetynet Fix modülü ile geçebilirsiniz hocam
Su an twrp açılmadığı için modülü kurma aşamasında sıkıntı yaşarsam bütün o format işlemeleri ile uğraşmayı gözüm hiç kesmiyor. Böyle kalsın yeni sürüm gelene kadar 😭

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sizden extra Magisk uygulansıni gizle ve Sistemsiz hostu da aktif ettim. Sırasında twrp açılış animasyonunda kaldı.
Bir problemim daha var şu an netflixte video izleyebiliyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su an twrp açılmadığı için modülü kurma aşamasında sıkıntı yaşarsam bütün o format işlemeleri ile uğraşmayı gözüm hiç kesmiyor. Böyle kalsın yeni sürüm gelene kadar 😭
Modül herhangi bir sorun yaşatmaz hocam standart safetynet Fix modülü. Yedek istiyorsanız yine de swiftbackup kullanabilirsiniz.

Furkan195

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
7
Otomatik parlaklık ortam ışığını düzgün olarak algılamıyor gibi. Sizde de ortama göre parlaklığı düşük tutuyor mu? Stok ve 12.5 eu romlarda böyle bir sıkıntı yoktu.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Otomatik parlaklık ortam ışığını düzgün olarak algılamıyor gibi. Sizde de ortama göre parlaklığı düşük tutuyor mu? Stok ve 12.5 eu romlarda böyle bir sıkıntı yoktu.
Evet olması gerektiğinden bir tık daha düşük parlaklık veriyor büyük ihtimalle portlanan cihazın parlaklık değerleri farklı olduğu içindir. Ufak pürüzler olabilir ancak çokta kullanimdeneyimini etkilemez bence, şahsen otomatik parlaklığı kullanmadığım için hiç etkilemiyor beni

Furkan195

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
7
Evet olması gerektiğinden bir tık daha düşük parlaklık veriyor büyük ihtimalle portlanan cihazın parlaklık değerleri farklı olduğu içindir. Ufak pürüzler olabilir ancak çokta kullanimdeneyimini etkilemez bence, şahsen otomatik parlaklığı kullanmadığım için hiç etkilemiyor beni
Tek bende mi acaba diye paranoyak olmuştum 😃 Rom güzel, ufak tefek sıkıntılar göz ardı edilebiliyor. Gördüğüm 1-2 sorun daha var.

1. Cihazı yeniden başlattığımda sistem arayüzü hata veriyor. Sistem arayüzü yeniden başlayıp düzeliyor sonrasında. Bunun sebebi dondurduğum sistem uygulamalarından olabilir, emin değilim.
2. Pil tasarrufu için rom biraz agresif davranıyor. Bildirimler gecikmeli geliyor gibi. Uygulamaların pil tasarrufu seçeneği MIUI pil tasarrufu seçili olduğunda bildirim problemi yaşamıyordum. Bu romda kısıtlama yok yapınca düzeltebildim.

Genel izlenimim bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt