MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Tek bende mi acaba diye paranoyak olmuştum 😃 Rom güzel, ufak tefek sıkıntılar göz ardı edilebiliyor. Gördüğüm 1-2 sorun daha var.

1. Cihazı yeniden başlattığımda sistem arayüzü hata veriyor. Sistem arayüzü yeniden başlayıp düzeliyor sonrasında. Bunun sebebi dondurduğum sistem uygulamalarından olabilir, emin değilim.
2. Pil tasarrufu için rom biraz agresif davranıyor. Bildirimler gecikmeli geliyor gibi. Uygulamaların pil tasarrufu seçeneği MIUI pil tasarrufu seçili olduğunda bildirim problemi yaşamıyordum. Bu romda kısıtlama yok yapınca düzeltebildim.

Genel izlenimim bu şekilde.
İlk sorununuz yaptığınız işlemlerle alakalı olabilir hocam çünkü öyle bir sorun hiç yaşamadım. İkinci sorununuz da tuhafıma gitti çünkü ben akaplan etkinliklerini kısıtladigim halde bildirim gelmeye devam ediyor 🤔 tuhaf.

Furkan195

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
7
İlk sorununuz yaptığınız işlemlerle alakalı olabilir hocam çünkü öyle bir sorun hiç yaşamadım. İkinci sorununuz da tuhafıma gitti çünkü ben akaplan etkinliklerini kısıtladigim halde bildirim gelmeye devam ediyor 🤔 tuhaf.
Ben de pek anlayamadım açıkçası. Belki temiz kurulum yapar tekrar denerim. Denersem sonuçları paylaşırım 🙂

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
15
Orjinal romda da bu romdada sarj %20 nin altına düşünce bi yavaşlıyor dokunmatik hassasiyeti azalıyor filan bu telefona özel sorun mu var yoksa androdin genel sorunumu

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Orjinal romda da bu romdada sarj %20 nin altına düşünce bi yavaşlıyor dokunmatik hassasiyeti azalıyor filan bu telefona özel sorun mu var yoksa androdin genel sorunumu
Pil tasarrufu moduna girer telefon, işlemci hızını düşürür. Ancak fark edilecek seviyede yavaşlama %5'in altına düştüğünde oluşur. %20'de çok fark edilmez pek.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Evet yine ben. Bilmiyorum yine sadece bana özgü bir problem olabilir. Ama benzer problem yaşayan arkadaşlar için sorun ve çözümümü paylaşıyorum.
Bugün ne yaparsam yapayım netflixte eski sürümlerde "5.7" hata kodu yeni sürümlerde "5.7.6 hata kodunu aldım. İndirilen dizi film yada fragmanları izleyebiliyor ama indirme yapmadan filmleri direk oynatmiyordu. Araştırmalarım sonucu birinci çözüm netflix in Magiskten gizlenmesi idi ama bende işe yaramadi. 2. Çözüm ise netflixin sistem içindeki "liboemcrypto.so" dosyasını görmemesini sağlamak olduğuydu. (L1, L3 sertifikaları ile alakalı bir durum.) Bu dosyayı silmeye çalışsmada sistem izin vermedi. Onun yerine ek olarak yüklediğim dosyayı Magiskte modül olarak yüklemek sorunuma çözüm oldu. Ama maalesef Netflix artık cihazı L1 olarak değil L3 olarak görüyor. Hiç kullanmamaktansa L3 olarak kullnmaya devam. HD görüntü alacam diye sevinmiştim ama yine nasip olmadı.
Not:Cihazım Yurt dışı imei kayıtlı ve öncesinde L3 sertifikalı idi, bu romla L1 oldu ancak Netflixte ise yaramadi.
Benim durumumda olup netflix te HD izleyebilen var mı merak ettim açıkçası :)
Uzun oldu helal edin :)

Ekli dosyalar

• liboemcrypto disabler-v1.5.zip
    6,6 KB · Görüntüleme: 10

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Evet yine ben. Bilmiyorum yine sadece bana özgü bir problem olabilir. Ama benzer problem yaşayan arkadaşlar için sorun ve çözümümü paylaşıyorum.
Bugün ne yaparsam yapayım netflixte eski sürümlerde "5.7" hata kodu yeni sürümlerde "5.7.6 hata kodunu aldım. İndirilen dizi film yada fragmanları izleyebiliyor ama indirme yapmadan filmleri direk oynatmiyordu. Araştırmalarım sonucu birinci çözüm netflix in Magiskten gizlenmesi idi ama bende işe yaramadi. 2. Çözüm ise netflixin sistem içindeki "liboemcrypto.so" dosyasını görmemesini sağlamak olduğuydu. (L1, L3 sertifikaları ile alakalı bir durum.) Bu dosyayı silmeye çalışsmada sistem izin vermedi. Onun yerine ek olarak yüklediğim dosyayı Magiskte modül olarak yüklemek sorunuma çözüm oldu. Ama maalesef Netflix artık cihazı L1 olarak değil L3 olarak görüyor. Hiç kullanmamaktansa L3 olarak kullnmaya devam. HD görüntü alacam diye sevinmiştim ama yine nasip olmadı.
Not:Cihazım Yurt dışı imei kayıtlı ve öncesinde L3 sertifikalı idi, bu romla L1 oldu ancak Netflixte ise yaramadi.
Benim durumumda olup netflix te HD izleyebilen var mı merak ettim açıkçası :)
Uzun oldu helal edin :)
Bu sorunu yasayani gormustum hocam ancak Netflix kullanmadığım için teyit edememiştim. Tek yaşayan siz değilsiniz yani, önümüzde ki gucellemede çözülebilir.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Bu sorunu yasayani gormustum hocam ancak Netflix kullanmadığım için teyit edememiştim. Tek yaşayan siz değilsiniz yani, önümüzde ki gucellemede çözülebilir.
Netflixte L1 sertifikasını görünce sevinmiştim bende HD yazıyordu ama o şekilde kullanmak nasip olmadı :)

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
beyler mı9t için yarın guncelleme gelecekmı acaba

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
15
güncellemede ne gibi gelişmeler olur kendime göre bazı düzenlemeler yaptım bidaha uğraşmak istemiyorum 😉 görebildiğm pek hata yok sim kartlar menüsü ingilizce ,ayarlarda bazı yerler ingilizce filan onlarda basit şeyler onun dışında pek bişey göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt